Website building

Websites bouwen mag ik graag en et regelmaat ondernemen. Een heerlijk tijdverdrijf waar ik mijn energie en creativiteit in kwijt kan. Daarnaast vindt ik het erg fijn om mensen, bedrijven en/of organisaties SAMEN op het goede spoor te zetten. Zo heb ik deze website (mijn privé website) die je nu bezoekt ook gebouwd en deze is al vanaf 1986 actief online. Hieronder een kleine collectie.

Samen met mijn lieve vrouw hebben wij met regelmaat een hulpproject (lees HULPPROJECT) opgepakt waar naar tevredenheid en vooral ook dankbaarheid op terug kan worden gekeken. Bij elk project bouw ik een website voor de vrijwilligers, achterban en supporters op welke wijze dan ook, die zo’n project mede tot een succes maken, die dan dagelijks op de hoogte kunnen blijven van de ontwikkelingen. Via de onderste afbeelding kom je terecht op onze privé HULPROJECTEN

PRIJZEN:
Prijzen voor het maken van een website zijn heel verschillend. Neem even contact met mij op om dit samen door te nemen. Uw website wordt op maat gemaakt net als de prijs. Koppelingen met SOCIALE MEDIA, aansluiting PROVIDER en HOSTING, instellen E-mail kunnen we allemaal realiseren voor u. Omdat wij het voor de hobby doen rekenen wij zeker geen hoofdprijzen.

Hieronder tref je een klein overzichtje aan. Klik op de afbeelding van je keuze en je bezoekt de website automatisch die ik in opdracht heb mogen bouwen.

Hebt je nog vragen en/of opmerkingen dan hoor ik het graag van je. Aarzel niet want ik sta je graag te woord en ben graag bereid je te helpen. Via CONTACT:

 

Ongse Droom – www.ongsedroom.nl

 

 

 

Aliske Stoffels – www.kukelensaantje.nl

 

 

Hondenkennel Evulons – www.evulons.nl

 

 

Kraamzorg de Paddestoel – www.kraamzorgdepaddestoel.nl

 

 

 

Bonmarie – www.bonmarie.nl

 

 

 

 

Sportschool Ferry Active – www.ferryactive.nl

 

 

 

Dijkstra Klimaattechniek – www.dijkstra-klimaattechniek.nl

 

 

 

  

 

quote:  Don’t put all your eggs in one basket. “WIJ STOPPEN ER MEE:

NA 35 JAAR 

Translate »