Traveling – Boerderijcamping ‘t Klokhuis 2019

Het weekend van 23/08 t/m 26/08 hebben wij op een erg gezellige boerencamping gestaan met de naam Camping ‘t Klokhuis in Idzega (Friesland). Te midden van het Friese merengebied vindt u deze gezellige en ruim opgezette kleine gezinscamping ‘het Klokhuis’. De camping is gelegen aan het einde van een doodlopende weg, grenzend aan het meer, de Idzegaaster poel. Van de Friese meren campings, is deze camping gelegen aan rustig zeil en viswater. In 1991 is deze camping gestart naast het boerenbedrijf, waarbij nu ongeveer 90 melkkoeien zijn.


Het filmpje hieronder zijn afbeeldingen verwerkt in een filmpje, samen met wat korte filmfragmenten van onszelf en het laatste stukje van de camping Het Klokhuis.

De camping bestaat uit 40 ruime, comfortabele plaatsen, elke plaats heeft ruim 100m2 en een aansluitmogelijkheid voor elektriciteit. WIFI netwerk is gratis beschikbaar op de gehele camping.

Adres gegevens:
Camping ’t Klokhuis
Klokhusdyk 7
8612JJ IDZEGA
Tel.nr.: 0515-469858
e-mail: info@campinghetklokhuis.nl
Website: http://www.campinghetklokhuis.nl

Ligging van de camping
Door de centrale ligging zijn de gezellige en tevens omliggende dorpen, zoals Heeg, Gaastmeer, Sandfirden en Oudega (SWF) snel te bereiken via het water. De camping wordt omgeven door weilanden en poelen waardoor er ook volop genoten kan worden van mooie fietstochten, wandelroutes en vaartochten.

Kleine Natuur Campings
Camping ‘t Klokhuis is aangesloten bij kleine natuur campings, waarbij je kampeert te midden van natuur, dier en water. Zie de website www.kleinenatuurcampings.nl voor meer informatie!

Toiletgebouw:
– Er wordt gebruik gemaakt van doucheautomaten, met een inworp van 50 cent.
– Gasten dienen eigen toiletpapier mee te nemen (dit geldt niet voor gasten in de trekkershut).

Invalidentoilet en douche
-Camping ‘t Klokhuis beschikt sinds kort over een invaliden toilet en douche, u kunt bij aankomst een sleutel ontvangen om gedurende uw verblijf hier gebruik van te kunnen maken.

Wij hebben het enorm getroffen met het weer. De 3e hittegolf dit jaar ofwel we zaten zo rond de 30 graden te schommelen. De airco in de caravan is een echte uitkomst. De 1e nacht nog per ongeluk verkeerd ingesteld, de 2e nacht lekker verkoelend. Het zwemwater is heerlijk. weliswaar veel rommel op de bodem, maar we hadden onze zwemschoenen bij ons die geen overbodige luxe waren. Ook in de buurt was er van alles te doen. Zeilwedstrijden voor zowel grote als kleine zeilschepen. Een kleine supermarkt waar we lekkere warme verse broodjes hebben gehaald.

De omgeving is schitterend en we hebben een paar toer tochtjes gedaan met de auto. De fietsen hadden we deze keer niet mee maar wel aan te raden. Kortom een erg fijn ontspannen weekend gehad waar wij met veel plezier op terug kunnen kijken en wat zeker een aanrader is voor iemand die deze camping wil bezoeken. Hele vriendelijke eigenaars en wij danken hen voor ons gezellige verblijf.

Misschien Oan’t sjen.

Bedankt voor de belangstelling en als u als lezer opmerkingen hebt of vragen stuur dan gewoon even een mailtje naar Inge & Mike

 WIJ STOPPEN ER MEE:

NA 35 JAAR 

Translate »