Traveling – Camping ‘t Haasje 2019

Vakantie 2019: was van 15-06-2019 tot 29-06-2019 (14 nachten) Toeristenplaats 5617 – Camping `t Haasje, T: 0570-561226 

Een super plekje en een erg fijne vakantie gehad. Onze camping in Olst ligt schitterend gelegen in het buurtschap Fortmond in de prachtige uiterwaarden van de IJssel. Op onze camping beleven jong en oud van april t/m oktober een spetterende vakantie met een ruim aanbod aan voorzieningen. Kamperen in Overijssel doet u bij Camping ’t Haasje!

Ideale vakantie voor gezinnen, vissers en natuurliefhebbers. Hieronder ziet u onze camping in een 360º YouTube video. Mooiste resultaat op smartphone en met een VR-bril.

Tussen bossen, weilanden en een enorm natuurgebied vindt u onze camping in Overijssel. In 1967 is hier de oude steenfabriek omgetoverd tot kampeerterrein met meer dan tweehonderd staanplaatsen. De echte avonturiers halen hier tijdens hun vakantie in Overijssel hun hart op met de zoektocht naar restanten van het authentieke pand. Maar ook visliefhebbers zitten bij ons helemaal op hun plek. In de naastgelegen water kolken kan men prima vissen. Bent u meer een natuurliefhebber? Geniet tijdens uw weekendje weg in Overijssel volop van het omliggende natuurgebied met een scala aan wandel- en fietsroutes, vogelbroedgebieden en natuurreservaten.

Bij mooi weer plonsen kinderen eindeloos in het verwarmde buitenzwembad, terwijl ouders genieten van het zonnetje op de aangelegen ligweide. Haal uw boodschappen in het campingwinkeltje en kom ’s avonds lekker smullen in ons cafetaria of restaurant. In de zomer doen kids overdag lekker mee met het creatieve knutseluurtje, spannende speurtochten, gave zeskampen en nog veel meer. Na het eten geniet u van een spectaculaire shows in het meeleeftheater, playbackshows en disco’s. Extra leuk: wij beschikken over een waterskischool.

Meteen Camping ’t Haasje als uw camping in Overijssel boeken? Vul uw boeking in op ons reserveringsformulier. Voor vragen kunt u altijd bellen naar 0570-561226 of ons contactformulier invullen. Wij staan u zo spoedig mogelijk te woord.

Wij hopen dat uw vakantiepret al begint bij het bekijken van onze website!

Graag tot ziens,
Familie Jansen & medewerkers
Camping ‘t Haasje
Fortmonderweg 17
8121 SK Olst
Tel: 0570-561226

WebsiteWIJ STOPPEN ER MEE:

NA 35 JAAR 

Translate »