Rebel my dog

REBEL is een kruising tussen een Chihuahua en een Jack-Russel en geboren op 18/07/2010. Ondanks dat zij klein is heeft ze af en toe de gedachte dat ze een Deense Dog is. Wanneer ik thuis ben en haar niet heb meegenomen die dag dan is ze nagenoeg de hele tijd in mijn buurt.

Als ik de motor start staat ze al klaar om mee te gaan. Ik heb een speciale tas op de tank van de motor wat haar plekje is. Een eigen motorjack met bril hoort daar natuurlijk bij. Ga ik weg zonder haar dan is ze verontwaardigd. Zie ook fotoalbum op deze pagina.

Ik heb de training met haar gedaan. 2 certificaten heeft ze behaald. Slim en leerzaam is ze absoluut. Ook dat ze nog net geen middelvinger heeft om op te steken omdat ze dan haar eigen kopje volgt. Een lieve hond met een goed karakter. Een allemans vriend en waar nagenoeg iedereen even dol op is. Zie ook filmpjes onderaan deze pagina.

Ondeugend en de katten uitdagen vindt ze erg leuk om te doen. Inmiddels is ze de andere twee honden Charlie – Jack-Russel – en Roxy – Een kruising tussen een Pincher en vermoedelijk een Jack – al ruim de baas. Er zit een dominant karakter in en dat moet je wel kunnen beteugelen.

Uiteraard krijgen we veel commentaar als vreemde mensen ons samenzien. Ik ben bijna twee meter en deze lieve turf niet groter dan hooguit 25cm. Neemt niet weg dat we goede maatjes zijn. Of we nu op een motortreffen zijn of gewoon thuis slapen, ‘s Nachts ligt REBEL aan mijn voeten. Ze is erg lief voor kinderen en andere dieren, hoewel ze het fantastisch vindt om duiven op te jagen en eenden het water in drijven. Het stukje jagen zit er absoluut in.

De volgende kunstjes zijn al geleerd: Zit, (ook SHIT als ik geen zin heb om naar buiten te gaan als het regent) Liggen, plat, High Five, geef poot, Roll Over, Post pakken en de krant brengen. Ik ben bezig met eten koken en was opvouwen, maar dat kan iets langer duren vermoed ik.

Wanneer naar een rally of motortreffen is ze erg geliefd bij het vrouwvolk. Als wij voor elke vrouw waar Rebel in de armen heeft gelegen € 0,10 Eurocent hadden ontvangen woonden wij nu in een riante villa.

Hieronder een paar filmpjes die je een paar indrukken geven.

 

 

Quote: “When you get to know people, you start to love animals.

WIJ STOPPEN ER MEE:

NA 35 JAAR 

Translate »