Verbouwing Week 10-2014


Media - FCBA = Free Christian Biker Association - project Eli 2013
In week 10. van 2014 (en dat is dan de 8e week van de verbouwing) hebben we, zoals voorgaande keren, de draad weer opgepakt van voorgaande week. Dit is de laatste week voor mij als regelneefje. En nu hoop ik echt dat we dit kunnen afsluiten zonder verdere tegenvallers. Dan staat er een punt achter Project Eli. It's in the DETAILS as they say. Een Evaluatie kunt u lezen als u op de link klikt. Alleen donderdag zullen er nog zichtbarte activiteiten zijn die worden gefilmd. Daarnaast hopen we nog een kort verslag te doen m.b.t. de thuiskomst van Eli.
Donderdag 6 maart 2014:
Vrijdag 7 maart 2014:
Woensdag 12 maart 2014:

Met iet wat vertraging is PROJECT ELI vandaag officieel afgesloten. De sleutel van de woning is ingeleverd en alles is nagenoeg klaar voor de thuiskomst van Eli a.s. zaterdag 15 maart 2014 zie UITNODIGING Vandaag hebben we de man MET BALK VOOR OGEN weer in de woning gehad. stukadoors- en afbouwbedrijf Laurens de Vries - Emst Zie hiervoor het filmpje. Edgar van den Oosterkamp klussen & Stoffering - Vaassen komt donderdag 13 maart nog even langs/aan die een prachtige op maat gemaakte schoonloopmat heeft gesponsord en zal deze pasklaar insnijden. Verder hopen we nog een kort verslag te doen m.b.t. de opening en dan is dit project echt klaar. Een ieder heel hartelijk bedankt die dit heeft mogelijk gemaakt. Een Evaluatie is uiteraard ook te lezen. Allemaal veel zegen toegewenst en boven een persoonlijke relatie met onze HEMELSE VADER.

)
Dit is nu de afsluiter van WEEK 7 van de verbouwing. Wilt u meer zien? filmpjes terugkijken? Hieronder een klein overzichtje wat u ook via het navigatiemenu kunt benaderen via VERBOUWING
  • 1e week + Media
  • 2e week + Media
  • 3e week + Media
  • 4e week + Media
  • 5e week + Media
  • 6e week + Media
  • 7e week + Media


  • De "RIDE" zit er voor mij op. Ik heb genoten, veel mogen leren en veel erg veel lieve betrokken mensen mogen ontmoeten. Nog belangrijker, ik mocht dicht bij GOD wezen, samen met diverse lieve broeders en zusters en wat is dat genieten. Ik vond het fijn om met jullie te mogen werken en om te gaan. Zoals al eerder gezegd, de "Roller Coaster" is tot stilstand gekomen. Allemaal heel hartelijk dank die ook dit project op welke wijze dan ook tot een succes hebben gemaakt. Heel veel dank en bovenal GODS ZEGEN toegewenst. Mijn deur staat altijd voor jullie open. Wil je weten waar ik woon?. Ik ga nu samen met mijn lieve vrouw die mij al die tijd heeft gesteund en ondersteund en veel werk uit mijn handen heeft genomen een poosje genieten. We hopen vooruit te kijken naar de 15e maart 2014. Uiteraard hebben we de wens dat er velen gehoor zullen geven aan de uitnodiging om bij het thuiskomen van Eli & Ruth aanwezig te zijn. Hoe ik persoonlijk dit project heb ervaren staat omschreven via evaluatie.

    GODS ZEGEN toegewenst in je verdere leven en met een hartelijke groet, Inge & Mike