Kerstactie Epe Hoofdstraat - Project Eli 2013


Kerstster AANBIEDING - FCBA = Free Christian Biker Association - project Eli 2013

Kerststerren/Cyclamen actie + Met GOD bekroonde rookworsten - Hoofdstraat Epe:
Met medewerking van de organisatie Streekevenementen kunnen wij op vrijdag 13 en zaterdag 14 december 2013 een grote KERSTSTERREN / Cyclamen ACTIE + Met GOUD bekroonde warme en verse ROOKWORSTEN voor Project Eli 2013 opzetten. Waarvan de opbrengst uiteraard ten goede komt aan Project Eli 2013. We hopen daar te staan met een Partytent, een terrasheater om deze mooie plantjes warm te houden en met een heerlijk pan warme rookworst.


Eerste kwaliteit planten, rechtstreeks van de kwekerij en,..... het zal de goedkoopste aanbieding worden van de verre omtrek. De prachtige Kerststerren komen bij een topkwekerij vandaan Kwekerij Wouters te Ens. Deze ondernemer wil zo op deze manier een bijdrage leveren waar wij uiteraard erg blij mee zijn. Wij hopen dat vele bedrijven hier een vervolg aan willen geven.

Daarnaast heeft Slagerij Henry van de Beek zich ingezet en biedt de met GOUD BEKROONDE ROOKWORSTEN aan die wij daar mogen verkopen. Een 1/2 warme rookworst met of zonder broodje of gewoon 3 stuks om mee te nemen naar huis.

Wij hopen in verwarmde party-tenten te staan zodat de kwaliteit van de plantjes blijven gewaarborgd. Wij hopen echt dat ook u komt die dit leest. Wees er snel bij want: OP=OP:

Wilt u vooraf bestellen? Dat kan, laat dan een mailtje achter met naam, telefoonnumer en het aantal kerststerren / Rookworsten wat uw wenst. Laat het dan even weten via 06-48950618 of via mail naar Mike: Deze kunnen bij mij thuis worden afgehaald. LET OP: Ondanks dat het om een actie gaat (geld ophalen voor Eli) blijven en zijn de prijzen spotgoedkoop. Wees er snel bij want OP=OP

Prijzen:
De prijzen die worden gehandteerd zijn als volgt:
€ 2,75 = 1x Kersster
€ 5,00 = 2x Kerstster
€ 2,50 = 1x Cyclamen
€ 4,50 = 2x Cyclamen

€ 1,50 = 1x 1/2 met goudbekroonde warme rookworst in een puntzak.
€ 5,00 = 3x met goudbekroonde rookworsten om mee te nemen naar huis.

Meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op.


Kerstster AANBIEDING - FCBA = Free Christian Biker Association - project Eli 2013 Kerstster AANBIEDING - FCBA = Free Christian Biker Association - project Eli 2013
Download hier Prijslijst Planten & Print. Download hier Prijslijst Rookworst & Print.