Oproep

FCBA = Free Christian Biker Association - Mike van de Beek
Oproep:
Door deze benarde situatie waarin de familie is terecht gekomen, hebben familie en vrienden de wens om iedere motorrijder en geloofsgenoten op te roepen om Eli Haumahu en zijn vrouw Ruth te helpen. SAMEN met jou kunnen wij dit realiseren. SAMEN kunnen en mogen wij ervoor zorgen dat Eli en zijn Vrouw Ruth thuis kunnen zijn om daar hun leven weer te gaan oppakken. In hun "eigen" huis, hun eigen omgeving waar alles zo vertrouwd en eigen is.

Vandaar dat de OPROEP, onderaan deze pagina, is verzonden met het verzoek deze zoveel als mogelijk door te sturen naar vrienden, kennissen, broeders en zusters en motorrijders. Deze oproep is in het Nederlands en in het Engels.

SAMEN:
Dit kunnen wij als organisator van dit project absoluut niet alleen, daar hebben wij o.a. jou hulp bij nodig. Hulp in de zin van financiele ondersteuning, handjes om de verbouwing en aanpassingen te realiseren, hulp in de vorm van materialen en goederen wat er allemaal nodig is, handjes op het gebied van diverse vakgebieden. Hulp voor ideeen en suggesties

SAMEN kunnen en mogen wij dit project tot een succes maken, misschien wel samen met jou. Niemand is meer of beter of hoger dan de ander, we zijn allemaal gelijk met hetzelfde doel voor ogen. GOD heeft ons allemaal geschapen met een kwalitiet en een capaciteit. En dat is nu zo mooi, gooi je dat allemaal bij elkaar, ongeacht leeftijd en rang of stand in de maatschappij, dan kun je een project tot een succes maken. Zullen we het SAMEN doen....? Doe jij ook mee?