Opening: Zaterdag 15 maart 2014


Media - FCBA = Free Christian Biker Association - project Eli 2013
Op zaterdag 15 maart 2014 was het dan zover. Na ruim 8 maanden van huis te zijn geweest kon Eli Haumahu eindelijk weer thuis komen. De woning is aangepast met veel vrijwilligers, bedrijven en familie en vrienden. Deze pagina verwoord hoe de woning was, hoe de woning is geworden en de thuiskomst van Eli Haumahu. Actie Eli heeft ongeveer 4,5 maand geduurd en heeft veel mensen, bedrijven, ondernemers en vrijwilligers in beweging gebracht. Allemaal heel veel dank voor jullie inzet op welke wijze dan ook.
    volgt nog

Woning OUDE situatie         Woning NIEUWE situatie


De "RIDE" zit er voor mij (Mike) op. Ik heb genoten, veel mogen leren en veel erg veel lieve betrokken mensen mogen ontmoeten. Nog belangrijker, ik mocht dicht bij GOD wezen, samen met diverse lieve broeders en zusters en wat is dat genieten. Ik vond het fijn om met jullie te mogen werken en om te gaan. Zoals al eerder gezegd, de "Roller Coaster" is tot stilstand gekomen en na vandaag voor mij helemaal. Het PROJECT ELI is voor mij (MIKE) nu echt officieel gesloten. Als je de moeite doet om deze website m.b.t. project door te lezen, zul je er achter komen dat dit project van GOD is geweest. Wij hebben zegen op zegen mogen ontvangen en ervaren.Opnamen gemaakt door OMROEP GELDERLAND

Allemaal, echt allemaal zonder enige uitzondering heel hartelijk dank die dit project op welke wijze dan ook tot een succes hebben gemaakt. Heel veel dank en bovenal GODS ZEGEN toegewenst. "Mijn", onze (Inge en Mike) deur staat altijd voor jullie open. Wil je weten waar ik woon?.

Ik ga nu samen met mijn lieve vrouw, die mij al de tijd van dit project heeft gesteund en ondersteund en veel werk uit mijn handen heeft genomen een poosje genieten. We hopen vooruit te kijken en hopen op een fijne job (baan) Baan GEZOCHT die voor mij is weggelegd. Verder ben ik erg benieuwd wat GOD van mij verlangd en waar ik naar toe mag gaan en welke weg ik mag en ga bewandelen.

In het bijzonder wil ik mijn VRIENDEN en nog belangrijker mijn broeder en zuster Date & Joke de Witte bedanken voor alle ondersteuning, gesprekken, tijd en gebeden. Deze twee wilde ik toch wel speciaal benoemen. Dank, heel veel dank voor jullie vriendschap.

   

Prive opnamen deel 1. Opening         Prive opnamen deel 2. Opening

   
Prive opnamen deel 3. Opening.         Afsluitings intervieuw Radio 794

Eli en Ruth Haumahu, heel veel zegen en liefde toegewenst in jullie aangepaste woning. Zie het als een cadeautje van GOD. Geniet er van met jullie kinderen, kleinkinderen, verdere familie, vrienden en buren. Wij hebben het in liefde mogen doen met veel, heel veel plezier. Ik persoonlijk ervaar het dat GOD mij heeft willen gebruiken hiervoor. En laat ik je zeggen dat ik daar enorm dankbaar voor ben.

GODS ZEGEN toegewenst in je verdere leven en met een hartelijke groet, Inge & Mike


OPWEKKING 717