Wat is nodig


FCBA = Free Christian Biker Association - Mike van de Beek & Eli-haumahu
Om een leefbare situatie voor zowel Eli als Ruth te realiseren waar zij zoveel als mogelijk zichzelf kunnen redden is een aanpassing van de woning noodzakelijk:

Er is niet zo heel veel meer nodig. Nagenoeg alles is inmiddels gedaan en is aan voorzien.

We zijn op zoek naar nog maar 1 ding. Een twee persoons bed, Zie onderaan deze pagina. Doet u mee?

We zijn op zoek naar bedrijven die dit kunnen willen. Dit project draait tenslotte onder een zogeheten ANBI-Status. Twee kleine tekeningen / plattegronden kunt u DOWNLOADEN via:
Optie 1. - Optie 2.

Definitieve aanmeldingen:
Er zijn inmiddels al enige aanmeldingen binnengekomen van personen en bedrijven die mee willen werken aan dit project. Deze staan hieronder genoemd m.b.t. het vak wat zij uitoefenen.


Wij zijn nog op zoek naar:
Ondanks dat er al veel is gerealiseerd, zijn we eventueel nog op zoek naar:
  • Bedrijf / Persoon die een twee persoons ledikant met nachtkastjes zou willen sponsoren inclusief 1 lattenbodem + matras.
In de rest is ruimschoots voorzien. Het zou mooi zijn, de kers op de slagroom als dit nog verwezelijkt zou kunnen worden. Het gaat om een ombouw van 1.80mtr. x 2.00mtr., twee ruime nachtkastjes, een 1 persoons lattenbodem al dan niet electrisch verstelbaar en een matras. Eli krijgt een zogeheten "BEDCARRIER" en die past dan weer precies in de ombouw. Dan kunnen deze parkieten mooi naast elkaar liggen, net wat u en ik ook zo graag doen. toch?

Info nodig? Dat kan. Heb je een idee of suggestie? wil je je aanmelden? Wilt u als bedrijf ook hieraan meewerken? aarzel niet en laat van je horen via 06-48950618 of via mail naar Mike:

Dank voor de belangstelling zover,