Welkom bij project Actie Eli 2013

Change here your language...!

LET OP:....Dit project is afgesloten..........!!!! Zie "EVALUATIE"

We schrijven nu 22 januari 2019 - Wat is dit mooi........!


FCBA = Free Christian Biker Association -  Eli - Ruth Haumahu
Situatie Vice president Eli Haumahu:

Het begin: - Ongeveer 1 jaar geleden heeft Eli een ongeluk gehad. Een automobilist die achteruit zijn erf af reed zag Eli niet wat resulteerde dat Eli - op dat moment op de motor - tegen de auto aan botste. Resultaat gescheurde kniebanden, pijn in zijn nek en richting ziekenhuis. Daar geopereerd en gerevalideerd en op krukken het ziekenhuis verlaten. Na "herstel" is hij weer aan het werk gegaan tot voor ongeveer 4 maanden terug. Eli was op zijn werk en zegt tegen zijn baas: "ik ben niet lekker en ga naar huis even op bed liggen. Eli stapt op zijn motor en haalt nog net de eerste benzinepomp waar hij uitval van zijn linkerbeen constateerde.

17-07-2013: - Onze vader, mijn man, opa, broer, zwager, vriend en vice president van Api Injill MM, Eli Haumahu is dinsdag 2 juli 2013 opgenomen in het ziekenhuis. Na veel scans en MRI scans en onderzoek is gebleken dat hij een nekhernia heeft en een complete dwarslaesie. Wat ervoor heeft gezorgd dat hij vanaf zijn borstkast verlamd is geraakt. Na deze diagnose moest hij direct met spoed overgebracht worden naar het Isala ziekenhuis in Zwolle om geopereerd te worden. De hernia heeft de neurochirurg kunnen verwijderen en het ruggenwervel weer recht gezet!17 juli 2013: - word Eli Haumahu met de ambulance naar "Het Roessingh" te Enschede gebracht om daar te gaan revalideren! We zijn hier erg blij mee, omdat hij nu bijna 24/7 fysio- en ergo therapie krijgt. Hij is heel erg gezegend met al het bezoek die hij mocht ontvangen in het Gelre Ziekenhuis van familie, vrienden en kenissen etc. Het heeft hem enorm bemoedigd.

Christenen onder elkaar:
Als Christenen onder elkaar maken wij deel uit van 1 LICHAAM. Als 1 deel lijdt, lijden alle leden. Dit gaf voor mij persoonlijk de doorslag om niet mijn hoofd weg te draaien maar gehoor te geven aan de oproep van de VADER en wat te gaan doen. Wij hebben een heilige plicht naar elkaar om te zien, er te zijn daar wanneer nodig. Er ligt nu een kans en ik wil u echt vragen om er eens over na te denken deze kans te benutten. Breng het in gebed. En buiten dit alles om, hoe zou u het vinden als het u overkomen zou en niemand zou naar u omzien? Vraag maar aan de VADER wat u mag en kunt doen. Ik wens u heel veel zegen toe en wijsheid. Dit laatste heb ik uit volle liefde en bezorgdheid hier geschreven.Bedankt alvast voor de getoonde belangstelling en een fijne gezegende dag toegewenst.
F.C.B.A. - Mike