Financieel


Financieen:
Om controle mogelijk te maken heeft het de sterke voorkeur alle bijdragen via de bank te laten verlopen. Wij houden er een transperante en open boekhouding op na. Alle giften worden geboekt en aan het einde in een duidelijk overzichtsbestand kenbaar gemaakt via deze website zodat alle giften en uitgaven openbaar worden gemaakt. Hier worden ook controlleurs voor aangesteld. Misschien wil jij dit wel op je nemen. CONTANTEN giften daar wordt voor getekend door twee personen zodat ook dit waterdicht wordt geborgt. Uiteraard wil ik jou en een ieder die dit leest verwijzen naar de voorgaande projecten die door de jaren heen zijn uitgevoerd. Nagenoeg overal is rekening mee gehouden zodat er niets aan de welbekende strijkstok blijft hangen.

FCBA = Free Christian Biker Association -  Levend Water gemeente Emmeloord


Overmakingen:
ANBI FCBA = Free Christian Biker Association - Project Eli-2013
Bedragen kunnen worden overgemaakt op het volgende rekening nummer:
Rabobank rekening: 3966.25.754
BIC code: RABONL2U
IBAN nummer: NL23 RABO 0396 6257 54
T.n.v.: Kerkgenootschap Levend Water
O.v.v.: Project Eli 2013

LET OP: Het is BELANGRIJK dat je O.v.v. GOED invuld. Dat daar echt staat: Project Eli 2013. Je overmaking is aan een ANBI goedgekeurde instantie en eventueel aftrekbaar van de belasting.

Contanten Bedragen:
Contante bedragen neem ik niet in ontvangst of dit gebeurd onder minimaal twee getuigen die hier ook voor tekenen. Dit is niet alleen voor mijn eigen bescherming, maar ook om misstanden te voorkomen.

Persoonlijk aankomen:
Wil je persoonlijk bij mij langs komen, ook dat kan. ook dan is weer de regel, kom niet alleen als je contanten komt brengen. Neem ook hierbij twee getuigen mee die bereid zijn te tekenen. Je kunt dan op het volgende adres na het maken van een afspraak aankomen. Wij hopen dan de koffie klaar te hebben.
Adres: Hoogzijde 50
Postcode: 8316AL
Plaats: Marknesse

P.S. Ik hoop op jou begrip, maar stuur GEEN contanten in een envelop naar dit adres. Ik wil er echt alles aan doen om misstanden te voorkomen. Ik hoop op jou begrip in deze. Heb je alsnog vragen en/of opmerkingen, aarzel niet en neem dan contact met mij op. Dit kun je doen op de volgende manieren:
Email: Mike:
Mobiel: 0648950618