Oproep Collectanten Project Eli 2013De vergunning is met medewerking van de Gemeente Epe binnen. Er mag een deur aan deur collecte worden gehouden in de Gemeente Vaassen, Oenen, Emst en Epe. Wat geweldig fijn nieuws. Download hier & Print.

Met spoed zijn wij daarom op zoek naar collectanten die zich voor 1 keer willen inzetten voor deze actie in Oene, Emst, Epe en Vaassen. Zou jij mee willen doen met deze warme en noodzakelijke actie? Meld je dan gauw aan.


Oproep Collectanten:
I.s.m. de Nederlandse Hartstichting zijn er ongeveer 180 collectebussen geleend. Daar horen dan ook 180 collectanten bij. Er wordt nu met man en macht gewerkt om voldoende vrijwilligers (en dat zijn er ongeveer 180) te mobiliseren om voor 1 keer voor deze prachtige actie te lopen voor dit mooie doel. Heeft u een idee of een suggestie, laat het zo spoedig als mogelijk weten. Wij hebben jou misschien nodig.

Als u, die dit leest, ook loopt voor b.v. de HARTSTICHTING, RODE KRUIS, NIERSTICHTING of KANKERBESTRIJDING e.d, zou ik u willen vragen om voor 1 keer de hand over uw hart te strijken en zich 1x extra te willen inzetten voor dit doel. Ook mensen die niet voor deze organizaties lopen zijn uiteraard van harte welkom. Ik wil u daarom dan ook vriendelijk verzoeken even een berichtje achter te laten aan Mike: of bel via nummer: 06-48950618.

Het ligt nu vast dat er in week 49 & week 50 gelopen gaat worden. Dat is de week van Sinterklaas van maandag 2 december t/m zaterdag 7 en van maandag 9 december t/m zaterdag 14 december 2013

Week 50 hebben wij m.m.v. Vereniging Bartiméus Sonneheerdt cadeau gekregen. Zij zagen wat er allemaal in het werk was gezet voor deze actie en vonden dit zo'n goed idee dat wij deze week gesponsord hebben gekregen. Lieve allemaal,..... laat dit niet voor niets zijn. Meld u aan.

Zo zie je maar weer dat je SAMEN tot fijne dingen in staat bent. Uiteraard een wens en uiteraard is hier emotie mee gemoeid, maar wat zou het fijn zijn als wij door SAMENWERKING zo rond de kerstdagen Eli & Ruth het nieuws mogen brengen dat de financiele drempel is genomen. Mede doordat jij hieraan hebt meegewerkt. Dat deze lieve mensen in hun vertrouwde omgeving kunnen en mogen blijven wonen.

Adres + Openingstijden / ophalen Colelctebussen:
Zaterdag 30 november 2013 staan de deuren van Woord en Daad wagenwijd voor u open van 13:00u t/m 17:00u. Na de oproep van Hart van Nederland op maandag 2 december 2013 (zie MEDIA) staan deze zelfde deuren ook voor u open op dinsdag 03 december van 15:00u t/m 19:00u. Adres is Deventerstraat 85, 8171 AC te Vaassen.

Sluiting / Inlevering Collectebussen:
De sluiting is zaterdagmiddag 14 december 2013 op het zelfde adres tussen 13:00u en 17:00u. U wordt vriendelijk verzocht de collectebussen dan weer in te leveren.

FCBA = Free Christian Biker Association -  Woord & Daad Vaassen

Uiteraard zijn wij te bereiken. Heb je vragen, opmerkingen en/of suggesties, aarzel niet en laat even een berichtje achter. Mail beantwoord ik in de regel binnen 12 uur en telefoon beantwoord ik in de regel meteen. Hieronder treft u de gegevens aan.

Email: Mike:

Mobiel: +31 (0)6 48.95.06.18

Alvast hartelijk dank voor je tijd.