Kerstactie Kasteel Cannenburgh Vaassen - Project Eli 2013


Kerstster AANBIEDING - FCBA = Free Christian Biker Association - project Eli 2013
Kerststerren en Cyclamen + Warme en verse met GOUD bekroonde Rookworst actie Kasteel Cannenburgh Vaassen:
Met medewerking van de organisatie Kerstmarkt Kasteel Cannenburgh kunnen wij op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 december 2013 een grote KERSTSTERREN/Cyclamen ACTIE en een met GOUD bekroonde verkoop van een 1/2 warme en verse rookworst voor Project Eli 2013 opzetten. Waarvan de opbrengst uiteraard geheel ten goede komt aan Project Eli 2013. We hopen daar te staan met een Partytent, een terrasheater om deze mooie plantjes warm te houden en een Heerlijk pan gevild met SUPER rookworsten. Er zal worden geprobeerd om VOOR de ingang te staan zodat het u weer twee euro entree scheelt.

Eerste kwaliteit planten, rechtstreeks van de kwekerij en,..... het zal de goedkoopste aanbieding worden van de verre omtrek. De prachtige Kerststerren komen bij een topkwekerij vandaan Kwekerij Wouters te Ens. Deze ondernemer wil zo op deze manier een bijdrage leveren waar wij uiteraard erg blij mee zijn. Wij hopen dat vele bedrijven hier een vervolg aan willen geven.

Daarnaast heeft Slagerij Henry van de Beek zich ingezet en biedt de met GOUD BEKROONDE ROOKWORSTEN aan die wij daar mogen verkopen. Een 1/2 warme rookworst met of zonder broodje of gewoon 3 stuks om mee te nemen naar huis.

Wij hopen in verwarmde party-tenten te staan zodat de kwaliteit van de plantjes blijven gewaarborgd. Wij hopen echt dat ook u komt die dit leest. Wees er snel bij want: OP=OP:

Wilt u vooraf bestellen? Dat kan, laat dan een mailtje achter met naam, telefoonnumer en het aantal kerststerren / Rookworsten wat uw wenst. Laat het dan even weten via 06-48950618 of via mail naar Mike: Deze kunnen bij mij thuis worden afgehaald. LET OP: Ondanks dat het om een actie gaat (geld ophalen voor Eli) blijven en zijn de prijzen spotgoedkoop. Wees er snel bij want OP=OP

Prijzen:
De prijzen die worden gehandteerd zijn als volgt:
€ 2,75 = 1x Kersster
€ 5,00 = 2x Kerstster
€ 2,50 = 1x Cyclamen
€ 4,50 = 2x Cyclamen

€ 1,50 = 1x 1/2 met goudbekroonde warme rookworst in een puntzak.
€ 5,00 = 3x met goudbekroonde rookworsten om mee te nemen naar huis.

Meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op.


Kerstster AANBIEDING - FCBA = Free Christian Biker Association - project Eli 2013 Kerstster AANBIEDING - FCBA = Free Christian Biker Association - project Eli 2013
Download hier Prijslijst Planten & Print. Download hier Prijslijst Rookworst & Print.