Bezoeken Motorclubs, MC's en MM's


Mike van de Beek - FCBA = Free Christian Biker Association - project Eli 2013 Op bezoek & en een VERZOEK:
In het kader van omzien naar een "MOTORBROEDER" Is de motorwereld geinformeerd via de e-mail, persoonlijk door de club's te bezoeken en telefonisch omtrent de situatie van ELI en wat de bedoeling is van ons bezoek en verzoek.

In de motorwereld hebben wij het vaak over BROTHERHOOD. In mijn persoonlijke beleving houdt dat in dat je als motorrijder omkijkt naar elkaar. Dat begint al als je een mede motorrijder stil ziet staan op de vluchtstrook langs de snelweg. Dan help je elkaar ongeacht van welke club deze motorrijder is.

Nu gaat het om een motorrijder, een medebroeder, die toch wel een paar flinke psygische klappen heeft gehad gezien de huidige situatie. Nu gaat het om een motorrijder die hulp nodig heeft in zijn huidige situatie. Vandaar dat u als motorrijder en als mens wordt benaderd met het verzoek ook een helpende hand uit te steken op welke wijze dan ook.

SAMEN is hier dan ook het "TOVERWOORD". Vandaar dat wij een OPROEP hebben geplaatst via de media, facebook, mail en de website. Een verzoek of u als club, als motorrijder en als mens de club en uw omgeving wil mobiliseren om SAMEN een kleine bijdragen te leveren zodat PROJECT ELI 2013 tot een succesvol einde gebracht kan worden.
Diverse MC's, clubs, hebben al hartverwarmende initiatieven ontplooid en zijn er al ingezamelde bedragen binnengekomen op het inmiddels welbekende Bankrekeningnummer. waarvoor uiteraard heel veel dank.

Denk eens terug aan PROJECT PEET met hulp van velen kwam dit succesvol tot stand. Wat een indrukwekkend defilé was het die dag. Zullen we het SAMEN nog een keertje doen?

In het begin van het project ging ik er bijna elke avond op uit en weekend om op bezoek te gaan bij motorclub's, MC's, MM's en wat er maar met motor heeft te maken. Nu echter,..... verder in het project kom ik tijd te kort. Stelt u het hoe dan ook op prijs dat ik persoonlijk bij u langs komt, laat het dan even weten via 06-48950618 of via mail naar Mike:. Mijn verzoek is echter heel kort. Zou je, als je dit leest, aan je club willen voorleggen om met de helm rond te gaan voor een kleine bijdragen? Alleen al dat je meedoet is erg fijn en wordt gewaardeerd. SAMEN, het kan ook jou overkomen en zoveel wordt er echt niet gevraagd.

Lees ook: Benefiet.