Bezoeken Kerken en mede CHRISTENEN


Mike van de Beek - FCBA = Free Christian Biker Association - project Eli 2013

Op bezoek bij kerken en geloofsgenoten:
Diverse kerken en gemeentes zijn inmiddels bezocht en daar is de situatie omtrent ELI meegedeeld. Ook u als broeder en zuster zou iets kunnen doen. Deel het het met uw omgeving. En,....als het even kan, probeer een inzameling te houden voor deze broeder die ook jou hulp nodig heeft. Het woord SAMEN kom je op deze website vele malen tegen en dat is niet voor niets.

Persoonlijk ben ik van mening dat wij allemaal met een doel op deze aarde zijn gezet. Dat wij allemaal dienen om te zien naar elkaar op welke wijze dan ook. En veel wordt er tenslotte niet gevraagd. Een kleine bijdrage heeft een enorm grote impact.

Nu gaat het om een medebroeder, die toch wel een paar flinke psygische klappen heeft gehad gezien de huidige situatie. Nu gaat het om een medebroeder die hulp nodig heeft in zijn huidige situatie. Vandaar dat u als mede geloofsgenoot en als mens wordt benaderd met het verzoek ook een helpende hand uit te steken op welke wijze dan ook.

SAMEN Vandaar dat wij een OPROEP hebben geplaatst via de media, facebook, mail en de website. Een verzoek of u als kerk, gemeente en als mens uw omgeving wil mobiliseren om SAMEN een kleine bijdragen te leveren zodat PROJECT ELI 2013 tot een succesvol einde gebracht kan worden.
Diverse kerken en gemeentes hebben al hartverwarmende initiatieven ontplooid en zijn er al ingezamelde bedragen binnengekomen op het inmiddels welbekende Bankrekeningnummer. waarvoor uiteraard heel veel dank.

In het begin van het project ging ik er bijna elk weekend op uit om op bezoek te gaan bij een gemeente, vereniging of kerk. Nu echter,..... verder in het project kom ik tijd te kort. Stelt u het hoe dan ook op prijs dat ik persoonlijk bij u langs komt, laat het dan even weten via 06-48950618 of via mail naar Mike:. Mijn verzoek is echter heel kort. Zou je, als je dit leest, willen proberen rond te gaan voor een kleine bijdragen? Alleen al dat je meedoet is erg fijn en wordt gewaardeerd. SAMEN, het kan ook jou overkomen en zoveel wordt er echt niet gevraagd.

Lees ook: Benefiet.