Ontmoetingsdag /Benefiet Concert


Benefiet Actie Eli 2013 - FCBA = Free Christian Biker Association - project Eli 2013
UITNODIGING:
Een ieder die dit leest, is van harte uitgenodigd om op zaterdag 25 januari 2014 vanaf 15:30u aanwezig te zijn op deze gezellige ontmoetingsdag, familiedag, benefietdag. Deze dag staat in het kader van "ALL FOR ONE". Een dag om Oom Eli Haumahu een hart onder de riem te steken samen met zijn steun en toeverlaat zijn vrouw Ruth.Motorclubs:
O.a. alle motorclubs in Nederland krijgen deze uitnodiging toegestuurd inclusief FLYER, zodat u als motorrijder of vertegenwoordiger van welke club dan ook, in de gelegenheid bent even persoonlijk Oom Eli gedag te zeggen. BROTHERHOOD is waar wij het vaak over hebben. Laten wij proberen NEDERLAND te laten zien dat wij als motorrijder om elkaar geven en er zijn wanneer nodig. Het had ook jouw kunnen overkomen.

Er is deze dag van 15:30u t/m 22:00u goede muziek, lekkere hapjes en drinken in overvloed. Het is de bedoeling dat dit een dag wordt, die niet makkelijk vergeten zal worden. SAMEN in de bres voor Oom Eli en zijn vrouw Ruth. onder de slogan: "ALL FOR ONE".

Datum, tijd & adres TWEE (2) Locaties:
De datum is 25 januari 2014 aan de Deventerstraat 85 en 89, 8171 AC te VAASSEN.
Vanaf 15:30u bent u allen van harte welkom. Eindtijd deze avond staat gepland op: 22:00u
Er is ruime parkeergelegenheid en u wordt vriendelijk doch dringend verzocht de adviezen van de verkeersbegeleiders op te volgen.

GASTENBOEK - RK-Kerk:
Zodra motor/auto/fiets/scooter geparkeerd, kunt u zich aanmelden via de hoofdingang van de RK-Kerk. Er zal daar ook een GASTENBOEK liggen die u kunt tekenen. In deze RK-KERK zal ook de zang- en muziek zijn.

Lekker eten & drinken:
Voor de catering, lekkere hapjes ofwel de inwendige mens zal gebruikt worden gemaakt van het gebouw van Woord & Daad. Dat is alleen maar de straat oversteken vanaf de RK-Kerk, want beide gebouwen liggen tegenover elkaar. Naast de lekkere hapjes is daar ook drinken verkrijgbaar en zijn er toiletten.

Verkeer zal door erkende verkeersregelaars in goede banen worden geleid, volgt u hun aanwijzingen op a.u.b.
EHBO zal aanwezig zijn.
De Guardian Angels zullen assisteren.
En jawel,.....diverse mooie zaken zullen verloot worden. Wilt u hieraan meewerken.....? Heeft u nog mooie attributen voor een goede verloting.....? Laat het ons weten alstublieft.

SAMEN - ALL FOR ONE:
SAMEN omzien naar elkaar. Heb uw naaste lief gelijk uwzelf, wat zo heel gewoon zou moeten zijn. Laten wij er SAMEN een gedenkwaardige dag van maken waar Oom Eli & Tante Ruth nog jaren plezier van zullen hebben.
Alleen al uw aanwezigheid zal ELI & RUTH en de familie al goed doen. Zullen wij SAMEN onze betrokkenheid tonen?

Verrassing:
In de hoop en verwachting dat Oom ELI sterk genoeg zal zijn deze dag, zal hij een paar uurtjes aanwezig zijn. Onder voorbehoud van 16:00u t/m 19:00u hebben wij de wens Oom ELI dan te verrassen met uw komst. U kunt hem dan persoonlijk bemoedigen. Oom Eli zal dan aanwezig zijn in de Rooms Katholieke Kerk. Hij zal het op prijs stellen als ook jij komt.

Benefiet is inmiddels geweest,..... het was GEWELDIG zie filmpje onderaan deze pagina:

Medewerking / organisatie BENEFIET:
SUPER medewerking en organisatie benefiet is in handen van o.a. Jeannette van Amstel-Taribuka, Shirley Choy-Pelamonia, Marna Kleinjan-Nahuway, Marcellino Latupeirissa namens: Voices of imahai en Chaka Laisina, en diverse sponsors (zie sponsor-overzicht) waarvoor heel hartelijk dank. Het beloofd een giga gezellige dag te worden met TOPMUZIEK waarvan de opbrengst geheel ten goede komt van Project Eli. Wij zien naar u uit....!.
dankzij de supersnelle medewerking van de Gemeente Epe is de Vergunning/toestemming binnen voor het houden van het Benefiet a.s. zaterdag 25 januari 2014. En de Evenementen verzekering is binnengekomen welke geheel is verzorgd door Kees Hamoen van Hamoen Verzekeringen te Drachten. Het draaiboek voor deze dag kunt u HIER downloaden. Allemaal heel veel dank die deze dag hebben mogelijk gemaakt.

Benefiet flyer Actie Eli 2013 - FCBA = Free Christian Biker Association