homepage | contact

Twitter

"Het leven is te kort om iets anders te zijn dan gelukkig"

2011-Project Peet van Almelo

LET OP:....Dit project is afgesloten..........!!!! Zie "OVERLEDEN"
Photo Sturgis
Ondanks het weer en het korte tijdsbestek was de opkomst zeer bevedigend te noemen.
Onthulling + Foto & Film
Een spannende dag voor Peet:
Bijna 780 motoren en over het aantal mensen maar niet te spreken. Het was overweldigend te noemen. Dat dit allemaal nog kan en mag. Vele excusserden zich omdat het zo kort tijd was of dat er al andere zaken gepland waren.


Profesionele film).
Van deze dag zijn profesionele films gemaakt. Dit is mede mogelijk gemaakt door:

Cameraman Frans Pol
en
Cameravrouw Cecile Ellen.

Cecile heeft de eerste film gemonteerd en een eigen website onder de naam CCMEDIA deze kunt u bezoeken door op de afbeelding te klikken.De eerste film is de volledige versie, die wordt gestraemd vanaf de server van CCMEDIA om reden dat Youtube geen grote bestanden toelaat. Daaronder treft u dezelfde film in stukken aan. Deze staan wel op Youtube.

Deze compilatie is gemaakt door Cecile Ellen:Peet, let vooral op de muziek, hier zit absoluut een boodschap voor je in. En ik weet het, wij denken anders. Maar ik gun het je dit zo van harte. GOD kennen als jou persoolijke verlosser, een grotere rijkdom is er niet.

Deel 1. van deze film op You Tube::Deel 2. van deze film op You Tube::Deel 3. van deze film op You Tube::Deel 4. van deze film op You Tube::Deze muziek is aangeboden tijdens de overhandiging. Wat een mooie song, wat een inhoud wat een rijkdom.

Deel 5. van deze film op You Tube::Tja, wat moeten wij hier nog aan toe voegen. Zo intens, zo warm, en wat zijn wij met z'n allen dankbaar. Wij hebben hier de kracht voor mogen ontvangen.

Een ieder wordt geboren met talenten, capaciteiten en kwaliteiten. Vandaag mochten wij wederom ervaren dat wanneer je de handen ineen slaat er iets moois ontstaat.

Lieve VADER, U komt alle eer toe. Dank u voor deze gave en voor deze samenwerking voor deze mensen.


Vragen en/of opmerkingen?
Als u inhoudelijk over dit project vragen heeft kunt u altijd Inge en/of Mike benaderen via CONTACT in het hoofdmenu. Velen onder u hebben een reactie achtergelaten via het gastenboek. Dit "GASTENBOEK" is via het hoofdmenu te bereiken.

Greetings, GOD Bless and thanks for visiting this wonderfull project.
Met vriendelijke groet,
Mike van de Beek