homepage | contact

"Wees aardig tegen mensen die je tegenkomt op weg naar het hoogtepunt in je leven, op de terugweg kom je ze weer tegen."

2011-Project Medhi Salimi Fard

LET OP:....Dit project is afgesloten..........!!!! Zie "STATUS NU"
Mike van de Beek Photo agenda
Welcome at the information of Medhi Salimi Fard
Oproep voor deze actie:

Oproep:
Als eerste is er in de dienst van jl. zondag 16 oktober een oproep gedaan aan alle aanwezige leden van de gemeente Levend Water te Emmeloord. Vervolgens is er via de e-mail ook nog eens een uitleg en een oproep gedaan inclusief een klein agenda-overzicht met wanneer, waar en wat te doen:

Vervolgens is er een kleine website gebouwd voor dit doel om de volledige achterban te kunnen informeren van het hoe, wat en waar.Kopie mail + Agendapunten:
Hieronder treft u een kopie aan van de verzonden e-mail en de agenda punten.

Lieve Broeders en Zusters,
Vanmorgen mocht ik een oproep doen voor in de gemeente op verzoek van Bep Yari en Martine Elderhuis voor onze broeder Medhi Salimi Fard, die op dit moment nog in Koudum woont.

Wat is nu allemaal de bedoeling:
Medhi mag eindelijk naar Emmeloord verhuizen. Dit wilde hij ook erg graag omdat hij aansluiting bij de gemeente Levend Water wil blijven behouden. Hij voelt zich hier thuis. Het enige wachten is nog op zijn vrouw, die door bureaucratie nog niet in Nederland is. Zoals het zich nu laat uitzien is dit uitsluitend nog maar een kwestie van tijd en is zijn lange weg van onzekerheid een beetje ten einde.

Om nu de verhuizing te bewerkstelligen is er hulp nodig. Wij vragen geen moeilijke inteligentie of moeilijke zaken, gewoon helpende handen die verschillende werkzaamheden gezamenlijk kunnen en willen uitvoeren. Een taalbarriere is er ook niet.

Het gaat om behang afsteken, sauzen, vloerbedekking leggen en een paar spullen verhuizen van Koudem naar Emmeloord. Het is helemaal niet veel als wij SAMEN aanpakken. En jawel, nu wordt er een beroep op u allen persoonlijk gedaan. Medhi staat er compleet alleen voor. Geen familie, geen vrienden uitsluitend zijn broeders en zusters in de gemeente Levend Water.

Nu spelen wij eigenlijk met het volgende idee:

Agenda:
Woensdag 19 oktober behang eraf halen;
Donderdag 20 oktober de muren verven/sauzen;
Vrijdag 21 oktober met een vrijwilliger naar Leen Bakker en samen kijken voor vloerbedekking wat goedkoop en goed is.;
Zaterdag 22 oktober eventueel vloerbedekking leggen;
Zaterdagmiddag 22 oktober eventueel een paar handen om te verhuizen.

Wat is er inmiddels geregeld:
De laatste STATUS kunt u via de button STATUS NU bekijken:

Vervoer voor verhuizing:
Jan Antonides is bereid om met een wagen en grote aanhanger te rijden;
Hij heeft weliswaar een paar handjes nodig om dat kleine beetje te helpen tillen en te plaatsen.
Wie o wie biedt zich aan.

Stoommachines:
Dick Meijer kan drie stoomapparaten realiseren en eventueel plamuurmessen om behang af te steken.
Wie o wie biedt zich hiervoor aan.

Vlak maken van de muren:
K. Bakker heeft de toezegging gedaan de muren glad te maken.

Fiets:
Sjirk leverd een tijdelijke fiets voor Medhi.

Mike van de Beek Photo Mehdi
Dat we allemaal druk zijn kan ik begrijpen........., Dat we allemaal verplichtingen hebben kan ik echt waar ook begrijpen............., maar,........ laten wij dan Medhi, een broeder in het geloof, een oprechte broeder in de kou staan? Dat kan en dat wil ik niet geloven. Gaan we allemaal zeggen "gaat heen en wordt warm"? Of,........kijken we nog eens kritisch naar onze agenda en gaan we deze zaak ondersteunen?

Er alleen al zijn zou geweldig zijn, al is het maar met koffie, met muziek tot mentale ondersteuning.
Geef je zo snel als mogelijk op i.v.m. de planning.
Neem vrienden kennissen en buren mee, we maken er een gezellig iets van.

Dan nog aandacht voor het volgende:
Wie heeft er spulletjes over die Medhi eventueel kan gebruiken.
Te denken valt aan schemerlampen, hanglampen, bijzettafeltjes, kastje, keukengerei afijn denk logisch na en dan komt er vanzelf wel iets boven drijven.

Nu is de wens om deze verhuizing, deze samenwerking door zowel jong als oud vast te leggen op film. Dan wil ik vragen of dit gemonteerd kan worden en geplaatst op de website van Levend Water met de volgende reden:
Dan is voor een ieder te zien wat leden van 1 lichaam kunnen doen voor elkaar. Dat de Evangelie gemeente Levend Water ook echt Levend Water is. Dat wij een warme levende gemeente zijn die elkaar op weg helpt, naar elkaar omziet en zijn of haar naaste lief heeft zoals ons wordt gevraagd. Zoals GOD dit van ons vraagt.

Ik wil dit echt niet dwingend verwoorden. Ik probeer dit in oprechte liefde aan jullie allen over te brengen. En als dat fout overkomt, ik ben ook maar een broeder met gebreken die wel graag wil leren. Dus je mag mij erop wijzen als ik het fout heb gebracht. Denk jezelf toch eens in, dat je zelf in een vreemd land bent en niemand naar je omkijkt. Om gek van te worden toch?

Zullen we het allemaal samen doen?
Laat wat van je horen.
Dinsdagavond vanaf 19:00 uur gaan we van start en we hopen er elke avond om deze tijd te zijn.
Laten we zorgen dat we er zijn en meld je aan.


Ofwel, Project Mehdi ging van start.

Vragen en/of opmerkingen?
Als u inhoudelijk over dit project vragen heeft kunt u altijd Inge en/of Mike benaderen via CONTACT in het hoofdmenu. Velen onder u hebben een reactie achtergelaten via het gastenboek. Dit "GASTENBOEK" is zowel via deze pagina als via het hoofdmenu te bereiken. Ook u wordt van harte uitgenodigd een kort berichtje achter te laten ter lering, vermaak en ondersteuning. Alvast dank hiervoor.Met vriendelijke groet,
Mike van de Beek