homepage | contact

"Wees aardig tegen mensen die je tegenkomt op weg naar het hoogtepunt in je leven, op de terugweg kom je ze weer tegen."

2011-Project Medhi Salimi Fard

LET OP:....Dit project is afgesloten..........!!!! Zie "STATUS NU"
Mike van de Beek Photo Group Saterday
Welcome at the information of Medhi Salimi Fard
KLAAR:..... Zaterdag 22 oktober 2011:
Een grote familie:
Vandaag de laatse loodjes. De verhuizing van Koudum naar Emmeloord stond op het programma en het laatste beetje schoonmaken. De planning voor vandaag is al een paar maal aan de orde gekomen. Een klein verschil echter is dat Corrie heeft afgebeld en die plaats is dus vrij. Deze plaats is meer dan opgevuld geworden. Gewoon overweldigend.

De dag begon prachtig. Deze morgenstond vandaag had werkelijk goud in de mond. Wat een zegeningen mochten wij zo vroeg alweer ontvangen. GEWELDIG. En,.....zonder ongelukken heeft een ieder zijn of haar werkzaamheden mogen volbrengen en alles op tijd. Alle spullen vanuit Koudum zijn overgebracht en Medhi kan vanaf vandaag wonen in Emmeloord. Het was vanmorgen dan ook erg druk met een komen en gaan van vrijwilligers en betrokkenen.

Dirk had een grote pan heerlijke soep gekookt, Ali zorgde voor broodjes, Suzan en Ton zorgde voor blikjes frisdrank en cake. Diverse lieve mensen gaven gehoor aan de oproep om een plantje te brengen.

Kasten werden in elkaar gezet, extra stroom voor de koelkast aangebracht, de luxaflex is opgehangen en alle servies is afgewassen en in de keukenkastjes geplaatst. Ofwel van middag hebben wij een punt gezet achter dit projectje en mag Medhi vanaf nu op eigen benen gaahn staan in Emmeloord.

Een ieder heel hartelijk dank voor jou inzet en medewerking op welke wijze dan ook. Stuk voor stuk lief. Wat zijn wij toch van een fijne en mooie familie lid. Wat hebben wij kunnen laten zien, wat ook het praktisch Christen zijn inhoud. Persoonlijk geeft het een dankbaar gevoel dat GOD mij heeft willen gebruiken. Aan HEM alle eer. Medhi ik wens je vanaf deze kant veel zegen toe en een fijne tijd in Emmeloord en de gemeente Levend Water.

Het was een kort en druk projectje wat dankzij u allen tot een succes gerekend mag worden. Alles binnen de gestelde marges, geen ongelukken en alles op tijd kunnen realiseren. Allemaal omdat wij gehoor gaven aan de oproep dit SAMEN te bewerkstelligen. Allemaal nogmaals heel hartelijk dank.

Vragen en/of opmerkingen?
Als u inhoudelijk over dit project vragen heeft kunt u altijd Inge en/of Mike benaderen via CONTACT in het hoofdmenu. Velen onder u hebben een reactie achtergelaten via het gastenboek. Dit "GASTENBOEK" is zowel via deze pagina als via het hoofdmenu te bereiken. Ook u wordt van harte uitgenodigd een kort berichtje achter te laten ter lering, vermaak en ondersteuning. Alvast dank hiervoor.
Met vriendelijke groet,
Mike van de Beek