homepage | contact

"Wees aardig tegen mensen die je tegenkomt op weg naar het hoogtepunt in je leven, op de terugweg kom je ze weer tegen."

2011-Project Medhi Salimi Fard

LET OP:....Dit project is afgesloten..........!!!! Zie "STATUS NU"
Mike van de Beek Photo Freek & Mehdi
Welcome at the information of Medhi Salimi Fard
Medhi Salimi Fard
Welkom bij het "project" HELP Medhi Salimi Fardi. Het gaat hier om een getrouwde jongeman, die na jaren vertwijfeling, onzekerheid en onrust eindelijk een verblijf status heeft gekregen hier in Nederland. Als Christen vervolgd in het land van herkomst probeert hij aansluiting te behouden bij de Evangelie gemeente Levend Water te Emmeloord die hem ook lange tijd heeft opgevangen ten tijde van de aanvraag. Echter, nadat hij een status heeft verkregen, is er van hoger hand een besluit genomen om hem in Koudum (Friesland) te plaatsen ver van zijn inmiddels opgedane kennissen en geloofsgenoten in Emmeloord. I.s.m. Vluchtelingenwerk is tot grote opluchting en blijdschap een woning in Emmeloord gerealiseerd.

SAMEN met de gemeentenleden, zowel jong als oud, van de Evangelie Gemeente Levend Water te Emmeloord, laat men zien wat Christen zijn op een praktische manier inhoud. Er zijn voor elkaar........, elkaar helpen wanneer dit echt nodig is........ Als 1 lichaam functioneren zoals JEZUS dit van ons vraagt. (wanneer 1 lid lijdt lijden alle leden en doen wij als Christen,.... uiteindelijk JEZUS verdriet.)

SAMEN wordt de verantwoording en de zorg gedragen voor de inrichting en het opknappen van de toegewezen flat waar Medhi Salimi Fard komt te wonen. SAMEN willen wij hiervoor zorgdragen zodat ook deze jongeman een goede start mag maken in zijn nieuwe land. En dit kan alleen SAMEN met u.

Mike van de Beek Photo Medhi Salimi Fard
Deze kleine actie is/wordt vastgelegd via deze website als herinnering aan SAMENwerking. U zult hier foto's en filmpjes kunnen vinden over het verloop en het tot stand komen van dit kleine projectje.

Via STATUS NU leest u de laatste stand van zaken.

De Evangelie gemeente Levend Water te Emmeloord kunt u vinden vanuit het hoofdmenu via de link-pagina.

Vragen en/of opmerkingen?
Als u inhoudelijk over dit project vragen heeft kunt u altijd Inge en/of Mike benaderen via CONTACT in het hoofdmenu. Velen onder u hebben een reactie achtergelaten via het gastenboek. Dit "GASTENBOEK" is zowel via deze pagina als via het hoofdmenu te bereiken. Ook u wordt van harte uitgenodigd een kort berichtje achter te laten ter lering, vermaak en ondersteuning. Alvast dank hiervoor.Met vriendelijke groet,
Mike van de Beek