homepage | contact

"Wees aardig tegen mensen die je tegenkomt op weg naar het hoogtepunt in je leven, op de terugweg kom je ze weer tegen."

2011-Project Medhi Salimi Fard

LET OP:....Dit project is afgesloten..........!!!! Zie "STATUS NU"
Mike van de Beek Photo
Welcome at the information of Medhi Salimi Fard
Foto & Film:

SAMEN.
Er zijn leuke filmpjes en foto's gemaakt ten tijde van dit projectje. Een compleet overzicht kunt u hier bekijken. Deze foto's en filmpjes zijn verwerkt op de verschillende dagen die u in het navigatiemenu tegenkomt. Dit als blijvende herinnering aan deze mooie ondersteuning die wij SAMEN hebben weten te realiseren en waarvoor iedere betrokkenen heel hartelijk dank.

Hieronder een kleine impressie van de eerste dag die wij SAMEN mochten beleven. Het was een hartverwarmende dinsdag 18 oktober 2011.

Filmpje van Dinsdag 18 oktober 2011:Filmpje van Woensdag 19 oktober 2011:Filmpje van Donderdag 20 oktober 2011:Filmpje van Vrijdag 21 oktober 2011:Filmpje van Zaterdag 22 oktober 2011:
Vragen en/of opmerkingen?
Als u inhoudelijk over dit project vragen heeft kunt u altijd Inge en/of Mike benaderen via CONTACT in het hoofdmenu. Velen onder u hebben een reactie achtergelaten via het gastenboek. Dit "GASTENBOEK" is zowel via deze pagina als via het hoofdmenu te bereiken. Ook u wordt van harte uitgenodigd een kort berichtje achter te laten ter lering, vermaak en ondersteuning. Alvast dank hiervoor.Met vriendelijke groet,
Mike van de Beek