homepage | contact

"Wees aardig tegen mensen die je tegenkomt op weg naar het hoogtepunt in je leven, op de terugweg kom je ze weer tegen."

2011-Project Medhi Salimi Fard

LET OP:....Dit project is afgesloten..........!!!! Zie "STATUS NU"
Mike van de Beek Photo Group Friday
Welcome at the information of Medhi Salimi Fard
Vrijdag 21 oktober 2011:
Kom jij hier ook te staan:
Vandaag staat schoonmaken op het programma, een bankstel en een eethoek halen bij LEEN BAKKER en diverse spulletjes bij Helpende handen. Dit laatste kon helaas niet doorgaan vanwege de ziekte van Miep Terluin en vakantie deze week. Dit zal dus naar volgende week worden verplaatst. Vanaf 18:30uur was het weer mogelijk voor de vrijwilligers om aan te pakken en voor zover als mogelijk zoveel mogelijk spulletjes van Mehdi schoon te maken.

Mike is vanaf 17:00 uur op het adres van Mehdi. Mochten er vragen zijn kom dan naar dat adres toe. Je bent van harte welkom.

Annie kwam als eerste vanavond en al snel volgden Peet & Truus uit Oldemarkt (zie voorgaand project), Inge, Ellen, Mehdi, Mohamed en de zoon van de Armeense familie. Kees en Ali kwamen even gereedschap brengen en wat klein spul. Peet en Truus kwamen een paar jassen brengen voor medhi een pak koffie en wat er allemaal bij hoort.

Ellen had een kar gehuurd en met de Armeense hulp het bankstel en eethoek opgehaald. Gelukkig viel dit allemaal binnen de planning en was er voldoende volk aanwezig die deze materialen naar boven konden sjouwen.Ellen had als eerste een plantje meegenomen voor de nieuwe woning van Ellen waarvoor uiteraard hartelijk dank en erg lief. Ton had de gordijnrails perfect opgehangen, echter Medhi had besloten andere gordijnen uit te kiezen dus was het door een vertraging in de levering niet mogelijk deze aan te passen en op te hangen.

Bank en eethoek in elkaar gezet en het stond prachtig. Annie, Inge en Ellen hebben zich op het schoonmaken geworpen en dat was meteen te zien. Vandaag weer veel gedaan en ondernomen en het einde komt in het zicht. Wat is het toch fijn als je met betrokken mensen kunt en mag werken. Liefde voor elkaar is hier aan alle kanten voelbaar. Er fijn en erg dankbaar. We hopen morgen de finale te hebben en hopen nog stiekum op een aantal mensen die ons kunnen en willen helpen. Vanaf 08:30 uur rijd een auto vanaf het adres van Medhi richting Koudum waar Jan Antoinides hoopt te zijn met een bakwagen of auto met aanhanger om de laatste spulletjes op te halen. We hopen u allen op de hoogte te brengen. Voor nu een fijne avond en welterusten.
Met vriendelijke groet,
Mike van de Beek