homepage | contact

"Wees aardig tegen mensen die je tegenkomt op weg naar het hoogtepunt in je leven, op de terugweg kom je ze weer tegen."

2011-Project Medhi Salimi Fard

LET OP:....Dit project is afgesloten..........!!!! Zie "STATUS NU"
Mike van de Beek Photo Smart Cabrio
Welcome at the information of Medhi Salimi Fard
Donderdag 20 oktober 2011:
Wat er vandaag allemaal gebeurde:

Zoals gezegd vandaag een lange dag. Om 03:00uur vannacht aan de gang om de 2e laag aan te brengen op de muren. Om 05:00uur weer veilig thuis en als eerste de foto's geupload en de film gemonteerd van deze afgelopen dag. Dit was om 07:00uur klaar dus de supporters en de achterban kunnen allemaal weer kijken wat er geberud is gisteren.

Voor vandaag een redelijk druk programma. De vloerbedekking wordt gelegd en we hebben de wens de gordijnrails op te hangen en de gordijnen. Het wachten is nog op vrijwilligers die zich eventueel aanmelden. LEEN BAKKER bezocht en de gordijnen, rails en luxaflex opgehaald. Dit ligt inmiddels bij Mehdi thuis. Hij was er dan ook erg tevreden mee.

Vervoer bankstel
Helaas heeft nog niemand zich gemeld om het bankstel en de eethoek bij LEEN BAKKER op te halen vrijdagmiddag aan het einde van de middag. (Mag ook in de avond). Het is de hartelijke wens dat er zich nog iemand meld voor dit kleine klusje. Zoals je kunt zien, met Inge haar Smart zal het moeilijk gaan. Wie stapt er mee in dit mooie avontuur?


Mike van de Beek: Smart Cabrio   Mike van de Beek: Smart Cabrio
Mike van de Beek: Smart Cabrio   Mike van de Beek: Smart Cabrio


De bovenstaande foto's geven weer wat er is aangeschaft voor Mehdi. Wij, ik heb de nadrukkelijke wens dat Medhi zich hier thuis en op zijn gemak mag voelen. Verder wil ik alle betrokken in dit "Projectje" heel hartelijk danken voor hun inzet.

Vloerbedekking
Richard gesproken (Eigenaar van Woning & Projectstoffeerders) en die heeft aangeboden alles GRATIS te leggen voor Medhi. Is dit geweldig of is dit geweldig. Klik hier voor de website. Patrick,...... heel hartelijk dank, ook voor jou en je collega de inzet en naaste liefde die je ten toon spreid.


Voor vanavond heeft alleen Gijs Westerneng zich aangemeld. (ff 50 km rijden) Dit is zonde van tijd en geld dus hij hoopt zaterdag met twee boekenkasten te komen voor Medhi. Dank broeder. Ton heeft zich echter gemeld en heeft vanavond de gordijnrails opgehangen. Ton hartelijk bedankt.


Morgenvroeg om 10:00u hoop ik bij Helpende Handen te Emmeloord nog het een en ander te krijgen voor Medhi zijn inboedel en nieuwe huisje. Wat dat allemaal gaat worden.......? We hopen u dit allemaal morgen te vertellen en telaten zien.

Met vriendelijke groet,
Mike van de Beek