homepage | contact

"Wees aardig tegen mensen die je tegenkomt op weg naar het hoogtepunt in je leven, op de terugweg kom je ze weer tegen."

2011-Project Medhi Salimi Fard

LET OP:....Dit project is afgesloten..........!!!! Zie "STATUS NU"
Mike van de Beek Photo Group Wednesday
Welcome at the information of Medhi Salimi Fard
Woensdag 19 oktober 2011:
Vanmorgen al vroeg de aftrap van de 2e dag. Inkopen doen stond vandaag op het programma en dat is aardig gelukt moet ik zeggen. Wat een zegeningen mochten wij ervaren vandaag van GOD onze VADER. Om stil van te worden. Ik wil deze belevenissen graag met u delen. Vandaar dat u het allemaal hieronder kunt lezen van deze dag.

Een ieder die dit leest, kan ik niet genoeg benadrukken dat een Christen de beste VADER heeft die men zich kan voorstellen. Zoekt eerst het koninkrijk van GOD en alle andere dingen zullen u worden toegeworpen. Kijk toch eens hoe er voor Medhi wordt gezorgt. En dat is genieten.

Mike van de Beek: Photo Mehdi at Gamma

 

Mike van de Beek: Photo Mehdi at Gamma

Als eerste zijn we langs de GAMMA gereden en hebben gesproken met Tom Vos. Alles uitgelegd waar wij mee bezig waren en heel spontaan zijn de inkopen zoals kwasten, rollers, plakband, 10 liter verf, schuurpapier en een muntje voor de karretjes allemaal betaald door GAMMA. Tom,...en GAMMA,.... heel hartelijk dank voor dit gebaar.

Vervolgens naar JISK gereden. Daar zijn we niet geslaagd hoewel de medewerking enorm te noemen was. Ook hiervoor heel hartelijk dank.

Toen naar de KWANTUM en daar gesproken met Berend Veenstra. Ook hier werd diep in de buidel getast door zowel Berend alswel KWANTUM. De vloerbedekking (want daar waren wij naar op zoek) is m.b.t. de gang en het zeil in de keuken betaald geworden door KWANTUM. Op de overige vloerbedekking voor woon- en slaapkamer hebben we een fixe korting gehad. Berend,.....en KWANTUM,..... heel hartelijk dank voor dit gebaar.

Tevens is Patrick geregeld die de vloerbedekking en het zeil komt leggen. Gewoon geweldig ook ook hiervoor uiteraard dank. Vloerbedekking zal vermoedelijk donsderdagmiddag 20 oktober 2011 gelegd worden. De ploeg van vandaag heeft dus nog wat te doen.
Mike van de Beek: Photo Mehdi at Gamma

 

Mike van de Beek: Photo Mehdi at Gamma


Tja,...en als we er dan toch zijn ook maar eens even kijken bij LEEN BAKKER. En daar hebben wij absoluut geen spijt van gekregen. We hebben gesproken met Mark Klumper & Silvia, die ons op een geduldige manier hebben geholpen en te woord gestaan. Maar goed,...... het kan gezellig zijn, maar het gaat om het eindresultaat. En die loog er niet om. Een eethoek (tafel + 4 stoelen) geheel GRATIS en voor niets. Vervolgens gordijnen, rails, haken en als klap op de vuurpijl een bankstel. En dit alles ook nog eens met een fikse korting.

Mike van de Beek: Photo Mehdi at KWANTUM

 

Mike van de Beek: Photo Mehdi at KWANTUM


Het bankstel hoopt vrijdagmiddag tegen 17:00uur aan te komen. Hier hebben we nog een paar vrijwilligers voor nodig om de goederen bij LEEN BAKKER op te halen komende vrijdag en bij Medhi binnen te zetten. Wie o wie biedt zich hiervoor aan. Kom lieve mensen laat ons niet in de kou staan.

LEEN BAKKER,.....Mark,......en Silvia,..... allemaal heel hartelijk dank voor jullie geduld en meeleven.

Wat staat er verder voor vandaag op het programma:
De muren worden door Mohammed en Medhi met een schuurpapiertje afgenomen en zij beginnen alvast met het afplakken van de plinten, kozijnen, ramen en deuren. Wanneer de avondploeg van deze dag komt kan er meteen worden begonnen met het sauzen van de muren.

Sauzen van de muren:
Het is de bedoeling dat de woonkamer, slaapkamer en gang als eerste worden gedaan. Is er nog tijd over dan de keuken en eventueel de douche. De verf die gekocht is, is ook bestand tegen vocht dus kan in de douche worden gebruikt.

Voor Woensdagavond 19 oktober 2011 hebben de volgende personen zich opgegeven en zijn ingepland:
1. Fred & Riky Schra
2. Yanto Sleebos
3. Annie Ouwekerk (brengt koffie mee)
4. Kees
5. Mohammed
6. Medhi
7. Dirk
8. Armeense familie, (Vader en twee zonen)


Wat is er verder nog nodig:
1. een paar rollen WC-papier
2. een paar roerstokjes
3. Goede zin en een goed humeur


Hieronder een kleine impressie van deze dag verwoord in beeld en geluid. Allemaal heel hartelijk dank voor jullie inzet en betrokkenheid. Erg fijn.


Om tot het gewenste resultaat te komen deze dag zijn diverse personen in de nacht van woensdag- op donderdag om 03:00uur een 2e laag gaan aanbrengen op de muren. Dit kon helaas niet eerder door de chemische werking die het zou hebben als je meteen een 2e laag er overheen zou doen. De druk lag hoog want donderdagmiddag wordt de vloerbedekking en het zeil gelegd en dan moeten de muren klaar zijn.
Gelukkig waren de onderstaande personen bereid gevonden deze klus te klaren.
1. Mohammed
2. Medhi
3. Dirk
4. Fred
5. Mike


Het heeft onze vrijwilligers de eerste ronde twee uur p.p gekost. Toen was ook deze klus geklaard. De nachtploeg was om 05:00uur weer veilig thuis, moe maar voldaan. De vloer kan gelegd worden.
Lieve mensen allemaal heel hartelijk dank. Een dag om met een dankbaar gevoel op terug te kijken. VADER dank u voor alle gaven vandaag en alle vrijwilligers die zijn komen opdagen.

Met vriendelijke groet,
Mike van de Beek