homepage | contact

"De meest lege mensen op aarde, zijn die mensen die het meest vol van zichzelf zijn"

Project New Bike for Ollie

LET OP:....Dit project is afgesloten..........!!!! Zie "DANKWOORD"
Mike van de Beek Photo New Bike
Welkom bij project "A new Bike for the president of the CMA The Netherlands".
Locatie Overhandiging:
In BANT waar het SPANT......,

Wij zouden het fantastisch vinden om deze motor persoonlijk samen met u allen aan Date de Witte te overhandigen. De datum staat gepland op: aanstaande zondagmiddag 23 januari 2011 tussen 15:00u en 16:00u. Dan zal de motor worden overhandigd aan Date de Witte. We hebben eventueel de mogelijkheid dit te doen op het volgende adres:

Polderhuis
Het Polderhuis in BANT waarvan de eigenaars Ben en Heidi Wichers Schreur zijn die hun volle medewerking hieraan verlenen.

Poverino: Photo Polderhuis

Locatie:
Het Polderhuis
Het Midden 25
Bant NL-8314 AG


Ruime Parkeer gelegenheid:
Daar is meer dan voldoende ruimte om alle motoren te stallen. Er is een mogelijkheid van koffie, thee en wat lekkers. Ruime parkeergelegenheid voor auto's aanwezig. En het belangrijkste: Zeer gastvrije eigenaars.

Vragen / opmerkingen:
Heb je vragen en/of opmerkingen omtrent deze actie dan kun je mij altijd bellen en/of e-mailen. Ik voel mij echter niet geroepen om privé zaken aangaande Date te verwoorden. Volg je hart zou ik zeggen, kijk om naar je naasten, kijk om naar je broeder.

Persoonlijk heb ik geleerd doe wel en zie niet om. Op het moment dat u uw gift heeft afgestaan is het niet meer uw verantwoording. Allemaal de hartelijke groeten van Trikie en Mike met de wens er samen een mooi begin van 2011 van te maken.
Vragen en/of opmerkingen?
Als u inhoudelijk over dit project vragen heeft kunt u altijd Inge en/of Mike benaderen via CONTACT in het hoofdmenu. Velen onder u hebben een reactie achtergelaten via het gastenboek. Dit "GASTENBOEK" is via het hoofdmenu te bereiken.

Greetings, GOD Bless and thanks for visiting this personal chapter.
Met vriendelijke groet,
Mike van de Beek