homepage | contact

"Het lot bepaalt wie je leven binnenkomt, maar jij kunt beslissen wie je er weer uit laat lopen, wie je laat blijven en wie je weigert te laten gaan"

2011 Project kinderen Alkouzai Afghanistan

LET OP:....Dit project is afgesloten..........!!!! Zie "OPLOSSING"
Mike van de Beek Photo uitspraak
Welcome at the Alikouzai Project samen met de Gemeente Levend Water Emmeloord en betrokken vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet.
Uitspraak:
Zondag: 08/05/2011:
Een er fijne dienst gehad. De familie werd warm ontvangen zoals altijd en de betrokkenheid is erg groot. We hebben met ons allen mogen en kunnen bidden voor deze familie. Een rijkdom dat dit nog in alle vrijheid kan in Nederland. Kortom het was ondanks alle spanningen en vooral met het uitzicht op een rechtszitting een erg fijne dag.

Maandag: 09/05/2011:
Vandaag een erg spannende dag. Als eerste diverse e-mails verzonden en vervolgens de rechtbank in Zwolle gebeld met de vraag of het niet mogelijk is vandaag doch uiterlijk morgen een zitting te hebben. Urgentie is absoluut geboden, anders moeten wij ons weer met een tent gaan melden voor het gemeentehuis van Emmeloord. Dit willen wij liever voorkomen want ook dit is niet goed voor het welzijn van de kinderen. Bij de rechtbank waren twee medewerkers erg behulpzaam aan de telefoon en hebben geduldig geluisterd toen ik ales had uitgelegd in welke situatie de familie verkeerd. Het dossier is boven water en er wordt nu gekeken naar de mogelijkheden voor een spoedige zitting. We wachten in spanning op een verlossend telefoontje.

Gebed:
En jawel, dit telefoontje is gekomen. Onvoorstelbaar, we hebben vanmiddag om 15:00u zitting bij de rechtbank in Zwolle. Wat gebed al niet doet. Heere voor deze zegeningen alvast dank.

Teleurstelling en toch vertrouwen:
En toch.......helaas de uitspraak van de rechtbank is negatief. Op welke gronden? Dat weten wij pas a.s. woensdag. Onbegrip, pijn en verdriet dat er zo met mensen en vooral kinderen wordt omgegaan. Maar,........ we gaan door. Geen overwinning zonder strijd. Wij blijven vertrouwen op GODS goedheid en macht.Vragen en/of opmerkingen?
Als u inhoudelijk over dit project vragen heeft kunt u altijd Inge en/of Mike benaderen via CONTACT in het hoofdmenu. Velen onder u hebben een reactie achtergelaten via het gastenboek. Dit "GASTENBOEK" is via het hoofdmenu te bereiken.

Greetings, GOD Bless and thanks for visiting this chapter.Bedankt alvast voor de getoonde belangstelling en een fijne gezegende dag toegewenst.

Met vriendelijke groet,
Mike van de Beek