homepage | contact

"Het lot bepaalt wie je leven binnenkomt, maar jij kunt beslissen wie je er weer uit laat lopen, wie je laat blijven en wie je weigert te laten gaan"

2011 Project kinderen Alkouzai Afghanistan

LET OP:....Dit project is afgesloten..........!!!! Zie "OPLOSSING"
Mike van de Beek Photo Tent
Welcome at the Alikouzai Project samen met de Gemeente Levend Water Emmeloord en betrokken vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet.
Kinderen Alikouzai op straat:

Opzetten tent:
Maandag 2 mei jl. is er geprobeerd een tent op te zetten bij het gemeentehuis in Emmeloord. Samen met een aggregaat, kachel en verlichting. Dit is tegengehouden door zowel politie alswel gemeenteambtenaar. Op wettelijke gronden werden wij gesommeerd de boel te ruimen.Camping tegen vriespunt:
In overleg is besloten naar camping Bosbad uit te wijken in Emmeloord. Daar zou de gemeente voor 1 nacht hangende de uitspraak van het college een standplek voor een tent betalen. Echter, omdat daar geen aggregaat kan en mag draaien is dit erg koud gezien de huidige nachtelijke temperaturen van +2 graden ofwel tegen het vriespunt.


Mike van de Beek - Photo Children     Mike van de Beek - Photo Children

Koude nachten:
In de nacht vroor het tot -2 tot -3 en de familie moest noodgedwongen in een tent bivakeren.
Ofwel, Project Alikouzai ging van start.Vragen en/of opmerkingen?
Als u inhoudelijk over dit project vragen heeft kunt u altijd Inge en/of Mike benaderen via CONTACT in het hoofdmenu. Velen onder u hebben een reactie achtergelaten via het gastenboek. Dit "GASTENBOEK" is via het hoofdmenu te bereiken.

Greetings, GOD Bless and thanks for visiting this chapter.Bedankt alvast voor de getoonde belangstelling en een fijne gezegende dag toegewenst.

Met vriendelijke groet,
Mike van de Beek