homepage | contact

"Het lot bepaalt wie je leven binnenkomt, maar jij kunt beslissen wie je er weer uit laat lopen, wie je laat blijven en wie je weigert te laten gaan"

2011 Project kinderen Alkouzai Afghanistan

LET OP:....Dit project is afgesloten..........!!!! Zie "OPLOSSING"
Mike van de Beek Photo Children
Welcome at the Alikouzai Project samen met de Gemeente Levend Water Emmeloord en betrokken vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet.
Kinderen Alikouzai:
Welkom bij project "Alikouzai". Het gaat hier om een Afghaanse familie. Vader, Moeder en twee kinderen van 2 en 4 jaar. Ali Alkouzai en zijn gezin zijn uitgeprocedeerde asielzoekers uit Afganistan. Echter zowel IND alswel diverse andere organisaties hebben fouten gemaakt en Ali Alkouzai en zijn gezin zijn in afwachting van een vervolgprocedure. Als Christen kunnen zij gewoonweg niet terug. Het gezin kerkt al geruime tijd (Ongeveer 3,5 jaar) bij de evangelische Levend Water gemeente te Emmeloord. (zie link-pagina)


Stichting:
Zij zijn ruim drie jaar gesuport door een stichting en een privépersoon alwaar zij onderdak hebben gehad. Op een klein kamertje van 3 x 4 meter. Dit ging echter om diverse redenen niet meer en de gemeente is hier ruim van te voren van op de hoogte gesteld..


Op straat:
Vanaf jl. maandag 2 mei 2011 hebben zij geen onderdak en leven op straat. En dat in Nederland met de vele wetten en normen. Hoe is het mogelijk.Vragen en/of opmerkingen?
Als u inhoudelijk over dit project vragen heeft kunt u altijd Inge en/of Mike benaderen via CONTACT in het hoofdmenu. Velen onder u hebben een reactie achtergelaten via het gastenboek. Dit "GASTENBOEK" is via het hoofdmenu te bereiken.

Greetings, GOD Bless and thanks for visiting this chapter.Bedankt alvast voor de getoonde belangstelling en een fijne gezegende dag toegewenst.

Met vriendelijke groet,
Mike van de Beek