homepage | contact

"Het lot bepaalt wie je leven binnenkomt, maar jij kunt beslissen wie je er weer uit laat lopen, wie je laat blijven en wie je weigert te laten gaan"

2011 Project kinderen Alkouzai Afghanistan

LET OP:....Dit project is afgesloten..........!!!! Zie "OPLOSSING"
Photo Son Alikouzai
Welcome at the Alikouzai Project samen met de Gemeente Levend Water Emmeloord en betrokken vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet.
Huren Caravan voor Kinderen Alikouzai:
Caravan.
Er is daarom besloten tijdelijk een caravan met voortent te huren die de eigenaar van de camping heeft aangeboden. De gemeente Emmeloord wilde hier niet aan meewerken dus is dit gezamenlijk betaald voor ten hoogste 1 week ofwel t/m a.s. maandag 9 mei 2011.

Afwijzing Onderdak:
Dinsdagmiddag werd ik gebeld door de gemeenteambtenaar met de mededeling dat het verzoek om onderdak is afgewezen. Dit houdt in dat dit gezin van alle faciliteiten is verstoten en dus geen inkomen, geen voedsel en onderdak heeft vanaf a.s. maandag. Wij hopen dan wederom op de stoep te staan bij de gemeente Emmeloord en zijn niet echt meer van plan ons te laten weg sturen. Het gaat verdikke om twee kwetsbare kinderen en die zijn belangrijker dan wet en regelgeving.

Omroep Flevoland:
Omroep Flevoland besteed ook aandacht aan deze moeilijke kwestie. Een fragment van de uitzending kunt u hier onder bekijken Laten wij hopen en bidden dat er een passende oplossing voor dit gezin gevonden gaat worden.


Vragen en/of opmerkingen?
Als u inhoudelijk over dit project vragen heeft kunt u altijd Inge en/of Mike benaderen via CONTACT in het hoofdmenu. Velen onder u hebben een reactie achtergelaten via het gastenboek. Dit "GASTENBOEK" is via het hoofdmenu te bereiken.

Greetings, GOD Bless and thanks for visiting this chapter.Bedankt alvast voor de getoonde belangstelling en een fijne gezegende dag toegewenst.

Met vriendelijke groet,
Mike van de Beek