homepage | contact

"Het lot bepaalt wie je leven binnenkomt, maar jij kunt beslissen wie je er weer uit laat lopen, wie je laat blijven en wie je weigert te laten gaan"

2011 Project kinderen Alkouzai Afghanistan

LET OP:....Dit project is afgesloten..........!!!! Zie "OPLOSSING"
Mike van de Beek Photo Children
Welcome at the Alikouzai Project samen met de Gemeente Levend Water Emmeloord en betrokken vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet.
Burgemeester Emmeloord:
Ik wil u vanaf deze kant dan oprecht vragen. "Wat gaat u doen met dit gezin? Met deze kleine kinderen? Ook zij worden vanwege hun geloof of vanwege hun ras gediscrimineerd. Worden zij door de staat en/of onze gemeente die u vertegenwoordigd teruggestuurd? Dan staat hun een wisse dood te wachten. Dit staat dan haaks op uw uitspraak. Ik heb de hartelijke wens dat u deze pagina en deze situatie onder ogen krijgt. We hebben vandaag de familie weer opgezocht. Ze hebben het er moeilijk mee. Koude nachten en de onzekerheid. Een opeenstapeling van misschien, en hoe nu verder en allemaal vragen. Een accommodatie die je in de zomer zou kunnen betrekken maar niet zoals het nu is gesteld.

Vrijdag: 06/05/2011
Vandaag een uitzending van Paul & Witteman bekeken. Zelfs Minister Leers is het met de gang van zaken m.b.t. asielbeleid niet eens. Bekijk het filmpje zou ik zo zeggen. Dit filmpje is op Dinsdag 22 februari 2011 om 23:06u uitgezonden door de VARA in het programma van Paul & Witteman. Klik op de afbeelding voor de volledige versie van deze uitzending en klik op het filmpje eronder voor de verkorte versie.Vragen en/of opmerkingen?
Als u inhoudelijk over dit project vragen heeft kunt u altijd Inge en/of Mike benaderen via CONTACT in het hoofdmenu. Velen onder u hebben een reactie achtergelaten via het gastenboek. Dit "GASTENBOEK" is via het hoofdmenu te bereiken.

Greetings, GOD Bless and thanks for visiting this chapter.Bedankt alvast voor de getoonde belangstelling en een fijne gezegende dag toegewenst.

Met vriendelijke groet,
Mike van de Beek