Evaluatie:


www.mikevdbeek.nl - 2009 Actie Tembisa Zuid-Africa
Op zaterdag 15 augustus 2009 is er een benefiet gehouden in BANT t.b.v. de "Aktie 2009 ZUID-AFRIKA". Hieronder treft u onze bevindingen aan.

Inzet vrijwilligers:
Deze is buitengewoon te noemen. Niemand uitgezonderd, hebben ze allemaal ontzettend hun best gedaan en zich voor de volle 100% ingezet waarvoor onze hartelijke dank. Een fijne ervaring en wij als Stichting HUN hebben de wens weer graag samen te werken wanneer dit op ons pad komt.

Bedrijven:
Ook de bedrijven die hun materialen hebben ingezet verdienen een dikke pluim. Er stond voor een kapitaal en dat allemaal om niet. Ook daar was de inzet groot te noemen. Of het nu om materiaal ging of om prijzen voor de veiling en/of verloting, het was er allemaal. Onze hartelijke dank voor uw bijdragen.

EHBO:
De EHBO willen wij danken voor hun aanwezigheid. Wij zijn dankbaar dat er geen beroep op jullie werd gedaan hetgeen inhoud dat er geen ongelukken zijn voorgevallen. Ook u allen onze hartelijke dank voor uw inzet en aanwezigheid.

Beveiliging:
Jongens, zonder uitzondering allemaal heel hartelijk dank voor jullie aanwezigheid en inzet. We hebben van diverse kanten de complimenten ontvangen aangaande jullie inzet en betrokkenheid.

Stichting "Vrienden van….":
Bijzonder fijn dat jullie aanwezig waren. Prachtige kleding, leuk uitgedost en zeker een aanwinst deze dag. Wat zullen jullie het warm hebben gehad. Jullie aanwezigheid is voor elk evenement aan te raden. Ook voor jullie allen een dikke pluim en onze hartelijke dank.

Artiesten:
We hebben verschillende telefoontjes gehad de afgelopen dagen van diverse artiesten die hun ervaring wilden delen. Zij waren allen dik tevreden over de organisatie waar wij met ons allen trots op kunnen zijn. Wij willen via deze weg alle artiesten hartelijk danken voor hun inzet. Het was fijn jullie van dichtbij mee te maken.

Wie zijn wij vergeten:
Een ieder die heeft meegewerkt op haar of zijn wijze aan dit evenement willen wij hartelijk danken. Of het nu om de media gaat die hun stinkende best hebben gedaan of om een bedrijf wat om niet goederen beschikbaar heeft gesteld, allemaal dank hiervoor.

www.mikevdbeek.nl - 2009 Actie Tembisa Zuid-Africa
Organisatie:
Wij als organisatie van Stichting HUN (Help Uw Naasten) kunnen met een tevreden gevoel terug kijken op het organisatorisch gedeelte van dit benefiet. Op een paar kleine zaken na is alles vlekkeloos verlopen. In 4 weken tijd is dit benefiet neergezet en voor een groep "Amateurs" kunnen en mogen wij daar trots op zijn. Professionals die wij hebben gesproken spraken over een zeer professionele aanpak en waren zeer verbaasd dat dit allemaal in zo'n korte tijd was gerealiseerd. Alles was er wat er nodig was. Wij hebben er veel van mogen leren. Van diverse zijde mochten wij de complimenten in ontvangst nemen hetgeen een goed gevoel geeft. De opkomst was helaas minder dan verwacht. Excuses vullen het tekort niet aan, wel de blik op vooruit en de inzet om het alsnog te bereiken.

Opbrengst:
De opbrengst was helaas beneden verwachting maar gezien het aantal bezoekers toch goed te noemen. Ruim € 12.600,= is er nu binnen voor de kinderen in Tembisa. Wij zijn er dan ook nog niet en moeten alle zeilen bijzetten om het ontbrekende bedrag binnen te halen. Laten wij met ons allen het doel niet uit het oog verliezen. Wie nog een idee heeft, een donatie wil doen of op welke wijze dan ook nog een steentje wil bijdragen, aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Het zou fijn zijn als wij einde van dit jaar de kinderen in Tembisa een veilig home kunnen bieden.

www.mikevdbeek.nl - 2009 Actie Tembisa Zuid-Africa
ANBI:
Vergeet niet dat wij als Stichting HUN in het bezit zijn van een ANBI-status. (Algemeen Nut Beoogde Instelling. Dit is door de belastingdienst in het leven geroepen en is aan Stichting HUN voor onbepaalde tijd verstrekt. Dit houd in dat wanneer u een gift of donatie doet Stichting HUN u van een proforma kan voorzien zodat uw gift of donatie als gift geboekt kan worden. U krijgt niet het volledige bedrag retour wel een groot gedeelte en afhankelijk of u de drempel al gepasseerd bent. Deze proforma kan worden verstrekt aan zowel particulier als bedrijf. Overdenk het eens.


Nogmaals, een ieder die zich voor dit benefiet heeft ingezet onze hartelijke dank. Jullie zijn allemaal toppers.

Stichting HUN [Help Uw Naasten]
Inge & Mike van de Beek


Uiteraard zijn wij te bereiken. Heb je vragen, opmerkingen en/of suggesties, aarzel niet en laat even een berichtje achter. Mail beantwoord ik in de regel binnen 12 uur en telefoon beantwoord ik in de regel meteen. Hieronder treft u de gegevens aan.


Email: Projects:

Mobiel: +31 (0)6 48.95.06.18