Belangrijke documenten:


Via deze pagina treft u belangrijke documenten aan aangaande dit project in Tembisa Zuid-Afrika. Vooral voor ons als organisatie, (en mij persoonlijk) maar ook voor u als betrokkenen willen uiteraard graag weten of de financiële bijdrage ook goed word beheerd.

Vandaar dat Stichting HUN [Help Uw Naasten] en Mike van de Beek, altijd graag wil weten hoe of het bestuur van een organisatie eruit ziet en of dit allemaal officieel is. Via deze pagina kunt u diverse "belangrijke" formulieren en documentatie downloaden aangaande de "Aktie Zuid-Afrika". Voor ons is/was van belang dat de grond waarop gebouwd zou gaan worden ook daadwerkelijk eigendom was van de kerk. Niet dat het risico genomen zou worden dat er zometeen gebouwd is en dat het door de overheid afgebroken moet worden.

Klik op het PDF-logo, en de brief opent zichzelf indien u Acrobat Reader heeft geïnstalleerd.

Koopcontract / Buy Contract:
Als eerste treft u aan het koopcontract van de grond waarop zowel kerk als opvanghuis zijn gebouwd. Klik hier om het PDF document te downloaden en in te zien.

Leden van bestuur / Members of the Board:
Vervolgens wilden wij graag weten hoe, hoeveel leden en waaruit het bestuur van deze kerk c.q. opvanghuis is geformeerd en hoe dit is geregistreerd. Klik hier om het PDF document te downloaden en in te zien.

Tekening dakconstructie / Image roofconstruction:
Voor de bouwers onder ons, we hebben de tekening van de dakconstructie ingescand. Klik hier om het PDF document te downloaden en in te zien.

Bouwtekening / Image building construction:
Ook de bouwtekening is ingescand zodat Stichting HUN ten alle tijden kan terugvallen op de afgegeven maten en constructie van het gebouw. Klik hier om het PDF document te downloaden en in te zien.

Bedankbrief / Thanks letter:
Pastor Mandla alsook het bestuur van zowel kerk als opvanghuis laten via een brief weten hoe gelukkig zij zijn met deze nieuwe aanwinst. Klik hier om het PDF document te downloaden en in te zien.

Thanks to the South-African people/Sponors:
Ook Stichting HUN heeft een bedankbrief achtergelaten voor de mede sponsors uit South-Africa. Klik hier om het PDF document te downloaden en in te zien. (English)


Uiteraard zijn wij te bereiken. Heb je vragen, opmerkingen en/of suggesties, aarzel niet en laat even een berichtje achter. Mail beantwoord ik in de regel binnen 12 uur en telefoon beantwoord ik in de regel meteen. Hieronder treft u de gegevens aan.


Email: Mike VanDeBeek:

Mobiel: +31 (0)6 48.95.06.18