Dag 3. Verbouwing Tembisa 2009:


Datum: 14/12/2009

Zoals verwacht was het vandaag een hectische dag. Er moest van alles worden geregeld en gerealiseerd. We hebben de volgende zaken vandaag kunnen realiseren.

   


Het volledige dagverblijf voor de kinderen is met de grond gelijk gemaakt zoals besproken en besloten. Alle bruikbare stenen hebben we keurif opgestapeld en zijn klaar voor hergebruik. Het volledige terrein is opgeruimd en alle puin en troep zijn verwijderd zodat er een schone werkplaats is gecreëerd. Het meeste is vandaag gebeurd onder leiding van Date de Witte.

   

   

   

Mike is vandaag op stap gegaan en heeft de zakelijke kant voor zijn rekening genomen. Dit houd het volgende in: Er zijn 12.100 stenen gekocht, rollen ijzer en plastic. 25 kuub metselzand is besteld en 200 zakken cement. Dit is allemaal gerealisseerd voor een scherpe inkoop prijs. Levering zal a.s. dinsdag 15/12/2009 plaatsvinden zodat de metselaars woensdag kunnen beginnen. De verwachting is dat a.s. zaterdag de muren staan en er met het dak kan worden begonnen.

   

   

   

Kortom, er staat erg veel in de steigers en we kunnen doorgaan. Dit is ook nodig want de tijd is op dit moment niet onze vriend. Daarbij komt dat we erg veel regen hebben hetgeen inhoud dat er regelmatig vertragingen optreden.

   

   

   

Ook de beloofde internetverbinding laat te wensen over zodat wij niet in de gelegenheid zijn elke dag een update te geven.

   

   

Vandaag tot 19:00 uur bezig geweest met van alles en nog wat. Verder absoluut een tevreden gevoel over hetgeen vandaag allemaal is bereikt.

   

   

   

Project Tembisa Zuid-Afrika 2009
Opgenomen 14 December 2009
Dag 3.
Film 1.
Privé opnamen Mike van de Beek
Uiteraard zijn wij te bereiken. Heb je vragen, opmerkingen en/of suggesties, aarzel niet en laat even een berichtje achter. Mail beantwoord ik in de regel binnen 12 uur en telefoon beantwoord ik in de regel meteen. Hieronder treft u de gegevens aan.


Email: Mike VanDeBeek:

Mobiel: +31 (0)6 48.95.06.18