Gespecificeerde begroting


Via deze pagina treft u een gespecificeerde begroting aan. Op- of aanmerkingen zijn uiteraard van harte welkom.

Vanuit Zuid-Afrika komen de berichten alsook belangrijke zaken nu goed op gang. Bouwtekeningen en vergunning(en) zijn binnen, en door de gevoerde gesprekken en e-mails staan de neuzen allemaal dezelfde kant op. Wij zijn daar uiteraard erg blij mee en de verwachting in Zuid-Afrika is hoog gespannen.


Klik op de afbeelding voor de bouwtekening (PDF)

We hebben nu diverse adressen (meer volgen er nog) van bouwbedrijven waar wij persoonlijk de inkopen kunnen doen. Naam, e-mail adressen en telefoonnummers zijn binnen. Dit maakt de zaak een stuk gemakkelijker en we hebben een onderhandelingspositie.
Via Vliegticketszoeken.nl hebben wij eindelijk de vliegtickets kunnen bemachtigen. Deze zijn uit voorzorg alvast gekocht omdat het wel lijkt dat het per dag duurder word. Helaas wel duurder dan verwacht, maar ondanks de kleine tegenvaller toch dankbaar.

Wij hopen a.s. 12 december 2009 naar Johannesburg in Zuid-Afrika te vliegen en hopen dan op 6 januari 2010 terug te komen. Ofwel Oud- en Nieuw alsook Kerstdagen zullen wij wederom niet in Nederland zijn maar in Zuid-Afrika mee helpen aan de bouw.
Verder zullen er nog diverse zaken volgen zoals nogmaals een begroting om te zien of alles nog klopt. Ook in Zuid-Afrika is men bezig materialen te verzamelen. Hoewel dit in erg kleine mate gebeurd, zijn wij ook hier erg dankbaar mee.

Hieronder treft u onze begroting aan. Heeft u ideeën en/of suggesties, dan houden wij ons van harte aanbevolen.

Begroting - Tembisa 2009 zuid-afrika:

Uiteraard zijn wij te bereiken. Heb je vragen, opmerkingen en/of suggesties, aarzel niet en laat even een berichtje achter. Mail beantwoord ik in de regel binnen 12 uur en telefoon beantwoord ik in de regel meteen. Hieronder treft u de gegevens aan.


Email: Mike VanDeBeek:

Mobiel: +31 (0)6 48.95.06.18