Benodigd bedrag


Date de Witte - Tembisa 2009 zuid-afrika: Terug in Nederland komt Date de Witte in aanraking met Stichting HUN in de vorm van Inge & Mike van de Beek. Hij doet zijn verhaal onderbouwd met foto's. Getroffen door de passie van de Pastor en de zorg om deze kinderen is er besloten om vanuit de Stichting stappen te ondernemen. Samen te proberen de wens van de pastor van de grond te krijgen, samen met u als dit mogelijk is.

Date de Witte - Tembisa 2009 zuid-afrika: Om alles te realiseren is er een bedrag nodig van rond de € 18.000,= EURO. Hier kan alles van betaald worden en de broodnodige wens van de Pastor in vervulling gaan. In verhouding voor Nederlandse begrippen een schijntje wat met elkaar makkelijk is te realiseren. Samen is, zoals al diverse malen bewezen in het verleden het uitgangspunt. Wij zijn tenslotte op deze wereld gezet om naar elkaar om te zien en elkaar te helpen waar mogelijk.

Ook u kan gevraagd worden deze actie te ondersteunen. Wij hopen dan ook dat u het hoofd hier niet van weg draait maar dit ondersteunt. Hoe klein de gave ook is, het kan een begin zijn voor het broodnodige bedrag wat hiervoor nodig is.
Doet u ook mee……?

U kunt een bedrag overmaken o.v.v. Actie Zuid-Afrika op rekeningnummer van Stichting HUN. Zie hiervoor de Button CONTACT in de rode balk bovenin op de website.


Openbare boekhouding:
Zoals gewoon zal er een openbare boekhouding worden gehanteerd welke nadien door een nog aan te wijzen onafhankelijke accountant zal worden gecontroleerd. Ook deze bevindingen zullen worden gepubliceerd via deze website.

Date de Witte - Tembisa 2009 zuid-afrika:
Aftrek belasting/ANBI-status:
Giften kunnen worden afgetrokken van de belasting. Stichting HUN is in het bezit van een zogeheten ANBI status. (ANBI=Algemeen Nut Beoogde Instelling) en door de belasting erkent. Dus dat is weer een voordeel. (Ook privé).


Dit is in het kort hoe wij deze actie willen aanpakken. Mocht u hier nog vragen en/of opmerkingen over hebben, laat het ons dan weten. Via "CONTACT" treft u onze gegevens aan.

Uiteraard zijn wij te bereiken. Heb je vragen, opmerkingen en/of suggesties, aarzel niet en laat even een berichtje achter. Mail beantwoord ik in de regel binnen 12 uur en telefoon beantwoord ik in de regel meteen. Hieronder treft u de gegevens aan.


Email: Mike VanDeBeek:

Mobiel: +31 (0)6 48.95.06.18