Evaluatie:


www.mikevdbeek.nl - 2009 Actie Tembisa Zuid-Africa
DatumUw referentieContactpersoon
19-8-2009ABNOP19082009Mike van de Beek
© 2009
Betreft: Benefiet Bant 15 augustus 2009

Beste Lezer,

Via deze weg wil het bestuur van Stichting HUN [Help Uw Naasten] u hartelijk danken voor uw betrokkenheid, inzet en medewerking op welke wijze dan ook.

De organisatie stond als een huis en alle ingrediënten waren aanwezig voor een succes mede dankzij uw inzet. Het benefiet heeft een bedrag opgeleverd van totaal: € 12.635,45 Euro. Dit houd in dat wij voor deze actie nog een bedrag nodig hebben van € 7.364,55 Euro om de kinderen in Tembisa een veilig thuis te kunnen bieden. Wij hebben hier nog 2 maanden voor.

Een ieder waarmee Stichting HUN een afspraak heeft gemaakt aangaande de ANBI-status (Algemeen Nut Beoogde Instelling) en het toezenden van een Proforma-rekening, zullen uiterlijk volgende week (week 36) post kunnen verwachten per e-mail. Wees zuinig op deze proforma, want dit betekend aftrek belasting onder de noemer giften. Mocht u dit niet hebben ontvangen, aarzel niet en neem contact op met Stichting HUN via mike@helphun.nu of inge@helphun.nu

Het was erg fijn met u te mogen samenwerken en we zijn dankbaar dat het allemaal zo vlot is verlopen zonder een ongetogen woord. Wederom is er bewezen dat je SAMEN tot grote dingen in staat bent. Deze benefiet heeft een grote groep mensen nader tot elkaar gebracht wat een fijn gevoel geeft. Onze welgemeende waardering gaat ook uit naar de grote groep vrijwilligers die een enorme inzet ten toon spreidde voor-, tijdens-, en na het benefiet.

Mocht u nog een idee(en) hebben, een bijdragen willen leveren in de vorm van een donatie om het openstaande gat te dichten, dan houden wij ons van harte aanbevolen. Het rekeningnummer kunt u vinden via "CONTACT" in de rode balk op onze website: www.helphun.nu

Idee: Als een ieder die dit schrijven ontvangt probeert vanuit haar of zijn omgeving een bedrag van € 100,00 Euro bij elkaar te krijgen is de race gelopen. Je kunt dit bedrag in kleine beetjes vragen aan familie, vrienden, kennissen, buren en/of bedrijven. 70 x 100 is tenslotte ook 7 duizend.

Voor u kost het misschien enige energie met als resultaat dat de kinderen in Tembisa een veilig home hebben. Kleine moeite groot gebaar. Zullen wij het proberen?

Wij hopen dat u iets voor ons kunt en wilt betekenen.

Met vriendelijke groet en vriendelijk dank voor uw tijd en inzet.
Stichting HUN [Help Uw Naasten]
Inge & Mike van de Beek

www.mikevdbeek.nl - 2009 Actie Tembisa Zuid-Africa

Deze brief heeft een ieder die heeft meegewerkt aan dit benefiet op welke wijze dan ook ontvangen. Wilt u deze brief downloaden, klik dan op het logo. Nogmaals een ieder hartelijk dank namens de kinderen in Tembisa en Stichting HUN [Help Uw Naasten] voor de inzet welke is gedaan op welke wijze dan ook.


Klik op de afbeelding voor de bouwtekening (PDF)Uiteraard zijn wij te bereiken. Heb je vragen, opmerkingen en/of suggesties, aarzel niet en laat even een berichtje achter. Mail beantwoord ik in de regel binnen 12 uur en telefoon beantwoord ik in de regel meteen. Hieronder treft u de gegevens aan.


Email: Mike VanDeBeek:

Mobiel: +31 (0)6 48.95.06.18