Sponsorloop Dag 9.Jawel, vandaag een zeer goede dag gelopen. De financiële graad meter kon weer een stuk opgeschroefd worden dankzij de gulle gevers.
We mogen de lijst deelnemers weer uitbreiden met de volgende personen/bedrijven:
[*] betekend: Wel toezegging maar nog geen bedrag bekend.
Alvast heel hartelijk dank voor al jullie medewerking.


Naam/Bedrijf:Adres:Contactpersoon:Plaats:
Ten Napel Hei en Funderingstechniek Marsdiep 6 Dhr. Ten NapelUrk
Verhoeff Catering Service Salades & SnacksMarsdiep 3Dhr. VerhoefUrk
Gido Wattel Emmeloord

Het was een dag met fijne ontmoetingen en fijne gesprekken. Dat is weer het voordeel als je bij een ieder persoonlijk binnen loopt. Laten wij van elkaar mogen leren. Tijdens deze gesprekken kom je er achter dat kerkmuren wegvallen. En dat is toch uiteindelijk de toekomst.
Eén kerk.

Het is fijn dat er zoveel betrokkenheid is bij de bouw van een
kerk in Mexico. Nog fijner is het dat dit door de Heere gezegend wordt.
Laten wij voor ogen houden dat dit alles is tot ZIJN eer en dat wij als een instrument in deze actie mogen dienen.

Dit bericht kreeg ik onder ogen via de e-mail. Wat is dit toch fijn als je bemoedigd wordt in hetgeen waar je mee bezig bent. Ik heb de afzender naam weggelaten op verzoek.

Vanmorgen ben je bij ons op kantoor geweest. Hoewel het voor mij een hele verrassing was, had je bezoek toch ook wel wat speciaals. Want ik ben al een tijdje aan het bidden hoe ik nog meer van wat God aan mij heeft gegeven, aan andere doelen mag besteden. Zelf werk ik bij een christelijke organisatie en hebben we zelf ook van allerlei projecten.

Maar je timing was heel bijzonder en voor mij een antwoord op gebed. Daarom geloof ik echt dat ik mag bijdragen aan het project in Mexico, en ik wil dat doen met XXX euro.

Met vriendelijke groet, Inge & Mike