Sponsorloop Dag 34.Vandaag weer veel te melden, waarvan het meeste zeer positief te noemen.

Te beginnen met het gesprek van jl. zaterdag met Ananias. Ook daar is men druk bezig met de voorbereidingen voor het project. Zo wordt een volledige lijst gemaakt met daarin alle adressen en telefoonnummers van de leveranciers, architect en werknemers. Deze zal ons worden toe gemaild.
Ofwel, de puntjes worden op de welbekende i gezet.

De financiële graadmeter is weer een stuk omhoog geschoten vandaag. Inclusief alle harde toezeggingen en wat wij reeds mochten ontvangen,
staat het bedrag nu op € 28.045,= ofwel 62,3%.
Allemaal heel hartelijk dank voor de bijdragen en inzet zover. Het is hartverwarmend

Verkoop winkel:
De tijdelijke winkel van Stichting HUN wordt goed bezocht. Veel mensen lopen in- en uit en er wordt redelijk goed verkocht. Het is tenslotte voor een goed doel waar bij aankoop aan wordt bijgedragen.
De winkel moet aan het einde van de week volledig leeg, dus vertel
het aan een ieder die hier iets in kan betekenen. De prijzen zijn meer dan billijk te noemen.

[Klik op afbeelding voor vergroting]

Fouten:
Helaas worden er ook door ons fouten gemaakt. Er is naar verschillende mensen/bedrijven een verkeerde e-mail verzonden met het verzoek tijdig de donatie te voldoen, waarvoor onze oprechte excuus. Wij hopen echter op begrip in deze dat het hier om een misverstand is gegaan.

De strekking van de e-mail had iets anders moeten klinken vandaar dat we er de volgende e-mail achteraan hebben gestuurd.

De vraag zou dienen te zijn of u/je bereid zou zijn een kleine bijdrage te leveren aan het succes van deze Aktie nadat u/je het in overweging had genomen zoals afgesproken. We doen met ons allen beregoed ons best en zijn nu 34 dagen van 's morgens vroeg tot 's avonds laat bezig om de mensen in Mexico te kunnen bijstaan. Zoals je weet is zaken doen, vallen en op staan en worden er fouten gemaakt. Dit geldt ook voor ons als kleine organisatie. Dit neemt niet weg dat alle kleine beetjes helpen en als wij het samen doen succes enigszins verzekerd is. Uiteraard alles in afhankelijkheid.


Ook vandaag mogen wij de lijst deelnemers weer uitbreiden met de volgende personen/bedrijven:
[*] betekend: Wel toezegging maar nog geen bedrag bekend.

Alvast heel hartelijk dank voor al jullie medewerking.

Naam/Bedrijf:Adres:Contactpersoon:Plaats:
Flevo MouldingsProductieweg 1E. HoutsmaEmmeloord
Visserij Coöperatie URKVliestroom 18JF. de BoerUrkDeze "sponsorloop" leert ons dat wij volledig en niet ten dele dienen te vertrouwen op de HEERE. En dat is in het spannendst van de strijd best wel eens moeilijk. Wij zijn ook mensen. Wij hopen op uw begrip in deze als er fouten worden gemaakt. Aarzel niet en neem contact met ons op zodat wij hiervan mogen leren.

Wij hebben vandaag erg fijne en bemoedigende gesprekken mogen voeren. In vertrouwen mogen wij daarom opzien naar onze HEER en HEILAND die nooit geen half werk heeft gedaan. In biddend opzien
mogen wij het project tegemoet zien.