Sponsorloop Dag 21.Beste mensen,

Vandaag hebben wij een brief ontvangen vanuit Mexico die inmiddels door Felicia is vertaald. In deze brief conformeert de gemeente uit Mexico zich aan de deadline van 6 weken waarin het project afgerond wordt. Dit houdt in dat Lub Loosman & Mike van de Beek rond 1 november 2007 vertrekken naar Mexico.

Belangrijk is dus dat een ieder die of een toezegging heeft gedaan of al
een bedrag bekend heeft gemaakt dit dient over te maken op het
inmiddels bekende rekening nummer van de Stichting.
zie contact

Origineel
Vertaling

Radio URK FM


Lub Loosman
Mike
Henk Visser & Kees de Vries [presentatoren]

Zoals al eerder bekend gemaakt, hebben Lub Loosman & Mike van de Beek vandaag een radio-interview gehad bij radio URK FM.
Het onderwerp was natuurlijk Kerk actie Mexico.
Het interview is vanaf maandag a.s. te beluisteren.


Herman Geuzinge:
Herman 2e penningmeester van Stichting HUN heeft tevens goed nieuws
te melden. Via de e-mail kregen wij het volgende bericht.

Zaterdag 27 okt.a.s. is er een hobbymarkt in de Talmahof, mijn vrouw werkt hieraan mee middels eigengemaakte bloemstukken en aanverwante artikelen, de opbrengst van de verkochte spulletjes gaat in zijn geheel of ten dele ( dat moet zij nog overleggen met haar collega knutselaar) naar de stichting HUN.

P.S. Ik ben nog in onderhandeling met de S.O.W.gemeente in Emmeloord inzake Radio N.O.P.voor de uitzending van zondag a.s., ik hoop dat het gaat lukken.vr.gr. Herman.

Wat is het toch mooi als iedereen werkt aan een succes. Wij wensen u allen een fijne zondag toe en spreken met de gemeente in Cancun Mexico de gedachte en de wens uit dat wij de deadline van 1 november 2007 mogen halen zodat wij kunnen vertrekken.