Sponsorloop Dag 18.Wij mochten deze dag alweer goed beginnen wat al een Zegen is op zich. Wij kregen veel e-mail voorzien van adressen en hebben daarom een brief verzonden naar een groot aantal diaconieën in Nederland met een verzoek tot financiële ondersteuning. Een kopie van deze brief treft u hier aan.
Klik hier voor PDF 4Mb

Tevens heeft Stichting HUN volgens Notaris Steenhuis a.s. donderdag
de officiële status Stichting en zijn wij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij houden u op de hoogte middels de nieuwsbrief.

Tevens hebben wij vandaag een verzoek verzonden naar:
[klik op afbeelding]

Een kopie brief treft u HIER voor PDF 4Mb

Wij hebben een e-mail verzonden naar de Spaans Evangelische Zending met de vraag of het aantal toegezegde Bijbels, Catechese boekjes en Christelijke leerboekjes niet verdubbeld mag worden, en hoe lang de verzending duurt naar Cancun Mexico. Het zou fijn zijn als alles aansluit en dat dit tijdig wordt bezorgd.


[klik op afbeelding]

Vervolgens contact gehad met de redactie van de Noord Oost Polder in
de vorm van Eelco. Hij zal een redactioneel stukje schrijven voorzien van een foto. Wanneer de oplagen verschijnt laat hij ons nog weten. Eelco, alvast hartelijk dank voor de medewerking en Bauke Hoestra voor de toezegging.


[klik op afbeelding]

Ook Kerk In Actie is inzake dit project benaderd voor een bijdragen. De brief die wij hebben verzonden kunt u HIER downloaden.
Let op: het is een PDF-Bestand van 4Mb

Wij hebben telefonisch contact gehad en in de eerste instantie was er
geen opening. Echter, nadat wij een gesprek hebben gehad met Jutke Haverka, kwam naar voren dat er misschien een mogelijkheid bestond
via Impulsis. We wachten af en hopen dat hier een bijdrage uit naar
voren komt.

Ook vandaag mogen wij de lijst deelnemers weer uitbreiden met de volgende personen/bedrijven:
[*] betekend: Wel toezegging maar nog geen bedrag bekend.

Alvast heel hartelijk dank voor al jullie medewerking.Naam/Bedrijf:Adres:Contactpersoon:Plaats:
Viskoerier (Zwarthoed)Blauwe Zeedistelstraat 10 Urk


Ook Het Urkerland blijft nauw betrokken bij de actie. Wij hebben vandaag gesproken met Jelle Bakker van Het Urkerland en hij zou zijn best doen om nogmaals een prachtig stuk te schrijven m.b.t. al de ontwikkelingen en de status van het project. Er kwamen al signalen naar voren dat er naar alle waarschijnlijkheid een extra collecte gehouden gaat worden. Dit krantenbericht zal er absoluut aan bijdragen.

Redactionele stukjes welke inmiddels zijn verschenen staan klaar voor
u in de download

Met vriendelijke groet, Inge & Mike