Sponsorloop Dag 16.Jl. zaterdagavond heeft Mike gesproken met de diaconie van de Chr. Gereformeerde kerk Maranathakerk, De Schuilplaats
en Sporthal De Vlechttuinen te Urk. Het was een fijn en open gesprek
en door de mannenbroeders is inmiddels een toezegging gedaan m.b.t. ondersteuning en medewerking waarvoor uiteraard onze hartelijke dank.

Alleen al dat ook kerken dit project steunen is voor de gemeenschap in Mexico van grote waarde. Het zijn en blijven tenslotte onze broeders en zuster. Wat is dit fijn.


klik op afbeelding

Tevens is jl. zaterdag het bestuur van Stichting HUN voltallig te noemen. Herman Geuzinge is toegetreden als bestuurslid van de stichting.
Herman, onze dank hiervoor.


Herman Geuzinge

Vervolgens hebben wij op aanraden nogmaals het landelijk diaconaat benaderd middels een brief en e-mail. Wij hebben nu meer gegevens en uiteraard meer duidelijkheid en hopen dat het diaconaat er deze keer niet afwijzend tegenover staat. De folder met begroting en uitleg is uiteraard meegezonden. Klik hier voor een overzicht.

Alle benodigde documenten voorzien van handtekeningen, legitimatiebewijzen en aanpassingen acte zijn inmiddels verzonden naar notaris Mr. H. Steenhuis. De notaris is echter 14 dagen afwezig en zijn plaatsvervanger dhr. Mr. A. Hoeksma zal de honneurs waarnemen. Wij hebben aangedrongen op spoed om de Stichting zo snel als mogelijk te kunnen inschrijven. Het wachten is nu op het vervolg.
Tevens hebben wij als bestuur de volgende
Kerken / Diaconieën benaderd met het verzoek om een gesprek aangaande deze actie. Wij hopen op een positief respons en houden
u op de hoogte.

SOW- Gemeente Creil-Espel
Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt
Hersteld Nederlands Hervormde gemeente Urk
Oud Gereformeerde Gemeente
Nederlands hervormde Gemeente De Ark (2e x)
Christelijk Gereformeerde Kerk Ichtus
Nederlands Gereformeerde Kerk Jeruzalem
Volle Evangelie Gemeente
Gereformeerde Kerk


klik op afbeelding

Volgende week dinsdagavond heeft Mike een afspraak met:
De Hoeksteen & De Rank en Het Anker Marknesse, afdeling diaconie.
Wij hopen hier uiteraard ook op een goede respons.Vandaag contact gehad met Wilde Ganzen. Een projectaanvraag
ingediend en we zullen het achteraan kijken of de uitspraken die wij van verschillende zijde hebben gehoord ook daadwerkelijk kloppen.

Vorige week ruim een uur aan de telefoon gezeten met deze Stichting hetgeen zeer positief klonk. Afijn, het begin is er en nu maar hopen dat
we met de juiste persoon te maken krijgen die dit project een warm hart toedraagt. Gezien de reacties tot op heden van bedrijven en personen
moet het haast ondenkbaar zijn als hier een afwijzing van komt. Laten wij met ons allen hopen en bidden dat het allemaal ten goede zal komen.
Er zal contact worden opgenomen door:
Dhr Poelhekke en/of Mevr. Adie Veerman.

[Klik hier voor de compleet ingediende aanvraag]
Helaas alleen als PDF-bestand 4Mb


Kortom, vandaag veel administratieve zaken kunnen afhandelen waar
wij uiteraard erg blij mee zijn. Het was een drukke dag hetgeen
resulteerde in helaas geen fondsenwerving maar wel een diaconie die
in dit project meegaat. Wij hopen de SPONSOR LOOP morgen bij gezondheid weer op te pakken en hopen bij u langs te komen.

Heeft u nog adressen, bedrijven/personen tips e.d. aarzel niet en
breng ons op de hoogte. Liefst via de e-mail. Samen kunnen wij dit
project tot een succes maken tot eer van HEM.

Wordt vervolgd.........!

Met vriendelijke groet, Inge & Mike