Bouw dag 39. in Mexico 2007



De laatste werkdag alweer van dit project en van de periode van bijna 6 weken dat wij hier in Mexico, Cancun zijn. Alle leveranciers hebben geleverd wat moest worden geleverd en de betalingen zijn gedaan.

Voor Lub Loosman en Mike zit het er bijna op. Alleen nog de opening waarvoor aan onze kant alles al klaar staat. We hebben nog enige foto's gemaakt m.b.t. het resultaat.

Ook de galerijbeveiliging is gemonteerd
voegen van de tegels zijn schoongemaakt.
Deuren zijn allemaal afgewerkt
Het is een prachtruimte geworden

Nog enkele kleine afwerk zaken worden vandaag en morgen uitgevoerd om het geheel af te krijgen. Echter, Lub en Mike hebben besloten deze laatste dag niet aanwezig te zijn en Cancun onveilig te maken door een beetje rond te kijken.


Wc deuren worden gemonteerd
Randje wordt nog afgeschilderd
Collectedoos is ook klaar
Wc's worden gemonteerd

Als je echt heel precies kijkt, merk je dat het met de afwerking niet zo nauw wordt genomen. Daar moet je de Mexicanen echt op wijzen en dan staan ze je verbaasd aan te kijken. Wij hebben echter de wens om verantwoord met de centjes om te gaan en het keurig af te leveren.

Deur wc hangt nu ook
Laatste beton
voor complete achterplaatst

We hebben vandaag voor het eerst veel regen gehad. Op zich wel jammer want de laatste beton werd vandaag gebracht. In de stromende regen werd er even 17 kuub uitgevlakt op de Mexicaanse manier. e een op blote voeten en de ander gewoon op sandaaltjes of schoenen.


Het grootste gedeelte ligt erin.
Vanaf de galerij heb je een fantastisch uitzicht. Het hekwerk is veilig en maakt het compleet af. Ook de trappen zijn nu klaar en betegeld.


betegelde trap
Laatste vlak maken voor de entree
En Lub denkt "was ik maar bij m'n GEKE.
Alles bij elkaar is het een mooi gebouw geworden. In relatief korte tijd is het met z'n allen er neer gezet. Het is genieten en geeft een dankbaar gevoel als je het eindresultaat mag bewonderen.

Bij daglicht
In het donker

Rest ons nog het inpakken van de koffers en diverse zaken, het opruimen van ons verblijf en een bezoekje aan Cancun. We hopen jullie allemaal op de hoogte te brengen van de opening.

Een ieder alvast heel hartelijk dank zover.