Bouw dag 33. in Mexico 2007Vandaag zijn Lub Loosman en Mike op het eiland Isla Mujares geweest.
Een prachtige dag van ontspanning. Ananias had verplichte familie aangelegenheden, en was ruim 6 uur rijden van Cancun. De vertaling die dag was geen probleem, want Carmen en Gina hebben zich vrijwillig 0pgeofferd. Ze hebben ons een fantastische dag bezorgd.Het Eiland Isla Mujares
Met de snelboot naar de overkant.
Wachten op het vertrek
Puerto Cancun

De reis per ferry duurde ongeveer 20 minuten. Het was een prachtige dag, rustig weer en volop zon. Schitterend om over dit mooie blauwe en zeer heldere water te varen. Bij aankomst op Isla Mujeres hebben we een toer geboekt om te snorkelen. Mike was in de gelegenheid om een paar mooie onderwater foto's te maken.

We gaan bijna
De boot waar we mee vertrokken
Een gezellige drukte
Eilans Isla Mujares
Gezellige winkelstraat
Lub zit klaar om te snorkelen
Mike geniet volop
Wat een pracht
En wat een kleuren
Schitterende zee anemonen
Mooie vissen.
van alle te zien.

Het snorkelen is en blijft toch wel een favorieten bezigheid van Mike. Het is zo overweldigend onder water en er is hier zoveel te zien dat je eigenlij helemaal niet boven wilt komen.

Fel blauw
En een rust.......!
Garnalen
Zeester
Zeeduivel
Albino schildpad.
In een schildpadden opvang konden we jonge schildpadjes bewonderen en een albino schildpad. Lieve bekjes hebben deze diertjes maar als je niet luistert naar de waarschuwingsborden hangen ze zo in je vinger.

De meest uiteenlopende kleuren
Richting de boot
He he wat was dat mooi
Knap gezelschap hoor
Pelikanen
Een jonge haai

Vlakbij de schildpaddenopvang konden we nog even met een jonge haai in het water. Lub liet zich dat geen 2e keer zeggen en was al in het water voor we er erg in hadden. Na deze ervaring hebben we heerlijk gegeten en wat gedronken aan het strand.

ff aaien denkt Lub
Wat drinken en kletsen
dan passen we goed op de foto
Zo gaat het ook hoor.
Carmen en Lub in gesprek
Mooie schildpadden
Diverse kleuren en tekeningen
Ook nog een jonkie gezien

Vervolgens weer terug met de kleine boot naar de haven waar we een douche hebben genomen, ons hebben omgekleed en even met een gehuurde golfkar door de smalle straatjes hebben gereden en de winkeltjes hebben bewonderd. Op een terrasje hebben we een maaltijd genuttigd en werd het langzamerhand tijd om weer "huiswaarts" te keren.


's avonds een zang
Mike op balkon
Even genieten
Straatbeeld eiland
Vissers bezig met de netten
Gezellige terrasjes
De haven van Isla Mujares
Richting Cancun


We kunnen terugkijken op een heerlijke dag ontspanning waarvan we volop hebben genoten. Een schitterend eiland wat zeker de moeite waard is om een vakantie door te brengen.
Allemaal fijn weekend en tot maandag bij gezondheid.