Bouw dag 27. in Mexico 2007Alweer zaterdag, wat vliegt de tijd. We zijn nu drie weken bezig en in deze korte tijd is er echt veel gebeurt. Vanmorgen een betonnen bekisting gemaakt aan de voorkant van de kerk zodat onkruid en vuil niet tegen de kerkmuur zwerven en de bezoekers hun auto hier kunnen parkeren.


Bekisting voor de kerk
Plavuizenvloer wordt ingewassen

Er moest nog een vrachtwagen met puin komen om de grond voor de kerk te egaliseren. Om 10:00 uur stond er een betonmixer gepland.

Elektrisch hoekje bijna klaar
Puin wordt gebracht
ongeveer 3 kuub
Ook de toiletten en de gang werden op de goede hoogte gebracht zodat ook daar gelijk beton kon worden gestort. De toiletten zijn voorzien van een douche

Mooie tekst
Vloer wordt op hoogte gebracht
Wc inclusief douche
Nog een klein stukje
Raam wordt ingebouwd
Dit schiet ook mooi op

Helaas kwam de betonmixer niet op tijd. Het was dus ruim over half twaalf toen deze arriveerden. Gelukkig doken alle mensen die aanwezig waren op de beton zodat er geen over-time betaald hoefde te worden.

Tevens kwam Victor met de voordeuren die deze dag afgehangen worden. Dan kan de kerk nagenoeg helemaal worden afgesloten wat best wel een prettig gevoel is. Staan de materialen tenminste een beetje veilig en lopen er geen honden meer in- en uit.

Begint al aardig wat te worden
Deuren worden gebracht
Met z'n allen aan de beton
Ook de plavuizen jongens hielden geen woord. Afspraak was dat zij de vloer en volledig in zouden leggen voor een x-bedrag. De afrekening zou plaats vinden wanneer de vloer zou worden opgeleverd. Helaas wilde ze vandaag een gedeelte geld. Omdat ze er nog maar 60 m² in hadden liggen, leerde een calculatie ons gauw dat zij dit niet gingen redden. Slotsom, ze zijn weggelopen en wij moeten a.s. maandag maar gauw een ander vinden.

En dat ging lukken
Verlengbak erop
En storten maar
Tjonge........
Vloertje vak maken
Het resultaat
Volgend hokje
Ook dit is bijna klaar
Uhe,... war zijn mijn schoenen?
Loon uitbetaling
Galerij plafon bijna klaar.
Eerst even keuren
Mooi vlak
Entree bijna klaar
Vanmiddag hebben wij voor het eerst aan het strand gezeten en gelopen. Dat was even een heerlijke ontspanning. Het water was/is heerlijk. en dat op 1 december 2007.

Lub aan het strant
Gewoon schitterend
Volop genieten
Ergens is Mike
Aan het einde van de middag hadden we een korte meeting met Carmen i.v.m. de te verbeteren weg bij en om de kerk. Het ziet ernaar uit dat dit komende dinsdag gaat beginnen. Dat zou mooi zijn.

Lub aan de cocktail
Ananias idem
Mike wacht
Even proosten
Lub heeft schik
De band op achtergrond
Tijdens de meeting, waarbij we heerlijk in een visrestaurant hebben gegeten was er echte Mexicaanse muziek. Omstreeks 21:30 waren we weer thuis.

Welterusten voor straks en voor diegene die weekend hebben, een fijn weekend toegewenst,