Bouw dag 25. in Mexico 2007De 1e Bijbel mochten Ananias en zijn vrouw in ontvangst nemen. Goedkeurend en blij waren ze met deze uitgaven en verzekerde ons dat hier vele mensen blij mee worden gemaakt. Erg fijn dit te mogen meemaken en zien hoe deze mensen genieten kunnen van de kleine dingen.

Ananias en zijn vrouw
50 Bijbels zijn aangekomen.

Op het werk echter was het vandaag een zware dag. De betonmixer wilde voor de zoveelste maal niet starten. Een nieuwe bougie was de oplossing. Er kon dus weer cement worden gemaakt met de machine. Hier is men niet zo voor want men is het gewend met het handje en dat levert tenslotte meer werkuren op. Het geduld was vandaag op en de mededeling is gedaan dat indien er weer met de hand cement wordt gemaakt men meteen kan vertrekken.
Even de bougie laten drogen
Beneden ramen zitten er nu in.
Elektriciteitsleidingen zijn allemaal gereed..

Vandaag kwamen e mannen voor het bovenplafon. De laatste muur op de bovenverdieping is gemetseld en men is begonnen met het stuukwerk aan de buitenzijde. Tijdrovend werk, vandaar dat wij
hopen dat er morgen twee mensen extra bijkomen.

De laatste buitenmuur op de galerij
Systeemplafond.
Het eerste stuk pleisterwerk is klaar
En toen een ijsje
Waar ze allemaal erg van genoten
Het was ook erg warm vandaag.
Damian aan het stuken in het trappenhuis.

Vervolgens hadden we een afspraak met de aller grootste baas van El Dorado die nog 8 grote bedrijven heeft. Jose Louis Martinez. Deze meeting was een kompleet succes.

Beton (ongeveer 38m³), 200 stoelen, een orgel, gedeelte plafond, deuren voor de toiletten en de balustrade voor de galerij wilde deze man betalen.

GOD's wegen zijn soms ondoorgrondelijk was zijn antwoord en vervolgens wie goed doet, goed ontmoet. Meer dan fantastisch dat dit allemaal mogelijk is. Het volledige project kan dus worden afgemaakt.
Geachte heer Jose Louis Martinez, heel hartelijk dank namens al deze mensen voor uw gulle gaven. Wij mogen de wens uitspreken dat de HEERE u en de uwen zegenen wil.

De orgelwinkel
De Pastor achter het orgel
Voorkant in de steigers
Helaas verkeerde verf.

Ondanks diverse gesprekken, krijgen ze het alsnog voor elkaar de verkeerde verf en een tekort aan te leveren. Dit was even een teleurstelling, maar wordt meteen morgen in alle vroegte opgelost
zodat het werk niet stagneert.

Het was een drukke dag met veel geregel, waar er nog enkele van zullen volgen nu het op het einde aan loopt. Het werkvolk moet erg kort worden gehouden daar ze anders rustiger aan gaan doen nu het einde in zicht komt. De 16e is nog steeds haalbaar en daar gaan we dan ook voor.

Dit was het voor vandaag. Fijne dag verder en tot morgen bij gezondheid.