Bouw dag 15. in Mexico 2007Er wordt vaak gevraagd "Geef eens een bewijs dat GOD bestaat". Met deze regel beginnen we deze dag. Ik (Mike) kan hier volmondig JA op zeggen. Nu wilt u als lezer uiteraard weten waarom. Wij willen u in het kort weergeven wat wij deze dag (en de achterliggende dagen) hebben mogen ervaren.

Vanmorgen zijn Ananias en Mike als eerste naar El Dorado Royale gereden. De plek waar de grondlegging ligt van deze actie.
(Lees voorinformatie). Op El Dorado Royale hebben wij een ontmoeting gehad met Jeroen (Manager hotelketen), Martijn (Tijdelijke stagiaire), Michel Angel Gonzales de direct leiding gevende van Ananias en een van de shareholders Idel Brando Perez.

De vraag waar het om ging was of Ananias tot 21 december 2007 (duur van het project) betaald verlof kon krijgen. Deze lieve man is onmisbaar gezien de vertaling die hij doet voor Lub en Mike. Hij weet tenslotte alle in- en outs van het project en werkt er hard voor.

Het antwoord was/is vrij simpel. "Absoluut geen moeite en natuurlijk kan dit".

Vervolgens waren wij nog op zoek naar een cateringbedrijf die de catering eventueel wilde verzorgen tijdens de opening van 16 december 2007 van de kerk. Jeroen gaf daarop een antwoord boven verwachting. "Uhe, ik denk dat wij dit wel kunnen regelen".

Vraag drie laat ik nog even in het midden, maar die is zeker niet onbelangrijk te noemen in deze. Wij hopen van een zeer belangrijk antwoord te worden voorzien a.s. dinsdag.

Kortom, allemaal zegeningen. Wij mogen en moeten deze kerk gewoon afbouwen en ervaren dit als een opdracht waaraan wij met volle overgave gehoor aan willen geven. Gezien de snelheid waarmee alles verloopt, is het geweldig te mogen ervaren dat wij persoonlijk hier de leiding van de HEERE in mogen ervaren. Een groter goed is er echt niet.
Ananias en Mike wachten op Jeroen
Een "oude" bekende van Mike en Inge. Martijn is in opleiding.
Samen vereeuwigd
Michel Angel Gonzales, Jeroen, Ananias & Mike

Martijn hebben wij (Inge & Mike) mogen ontmoeten tijdens onze vakantie. Het was wederom een fijne ontmoeting. Echt bijzonder.
Een pracht van een vakantieoord
Waar je zeker tot rust komt

Wilt u meer weten van dit bijzondere vakantieoord El Dorado Royale waar het u aan niets zal ontbreken, klik dan op de afbeelding. Dit zal u brengen naar de website van dit bijzonder mooie park.Vanaf El Dorado Royale zijn we naar Airport gereden in Cancun. Daar moet nog het een en ander worden geregeld in familiesfeer. Onderweg kwamen we echter in een grootscheepse controle terecht. De politie was een soort razzia aan het houden omdat de administrateur van het vliegveld was dood geschoten. Hoe triest, ook deze persoon laat familie achter en zoals je ziet, ook hier gebeuren nare dingen.
Op weg naar Cancun
De razzia
Op Airport
Dit blijft Mike mooi vinden
Een enorme file wegens razzia
Er is vandaag verschrikkelijk hard gewerkt
De muren worden gestuukt.
Betonliggers worden op volgorde gelegd
Poortjes op galerij zijn klaar
Uitmeten betonbalken
Bekisting is klaar
Wat een bouwwerk
Het wordt een pracht gebouwOndanks de vele fijne berichten en belevingen, trof ons het nieuws van de verdrinking van een Urker wat ons in Mexico bereikte. 21 jaar. En wij leven nog in het heden der genade. Het is weer een klop op de deur.Dankzij de techniek van de elektronische snelweg mochten wij de
familie een kort bericht achterlaten.Wij hopen dat de HEERE de achterblijvers wil sterken in deze voor hen zo moeilijke tijd. De mens wikt GOD beschikt.

Kortom, het was een enerverende dag vandaag. Wij hopen morgen met diverse leveranciers om de tafel te zitten en dan de planning voor de komende week te kunnen opmaken.

Een goede nachtrust en naar wij hopen tot morgen.