Mannenkoor ENEAS

Relax time

Dominee Bela

Waarom: 2004 Project Roemenie

Dit project is van start gegaan om de volgende reden.Medio mei 2004 zal er een zanguitvoering plaats vinden in Roemeni? door het mannenkoor ENEAS uit Urk. De leden van dit koor hebben hiervoor vakantie opgenomen en zullen per toeringbus naarRoemeni? afreizen. De bevolking waar wij naar toe hopen te gaan, zal zorgdragen voor onderdak en eten, en wij hopen daar als zangkoor onze gave ten gehore te brengen op diverse locaties. De terugreis zal via Praag verlopen en vervolgens na ongeveer 10 dagen zullen wij weer thuis zijn.

De dominee van het dorp, waar wij als koor zijn uitgenodigd, leeft in omstandigheden die te wensen over laat, terwijl hij voor vele parochieleden de helpende en de voedende hand probeert te zijn. Nu heeft Lub Loosman (burger van Creil) een keuken gratis op de kop weten te tikken, en deze wordt gegeven aan deze dominee. Omdat dit niet allemaal mee kan in de touringcar, en omdat dit problemen zou geven aan de grens is er besloten in goed overleg om met de verlengde vw-transporter van stichting HUN deze keuken naar Roemeni? te brengen.


   

Om deze reis betaalbaar te maken is besloten om dit d.m.v. sponsoring bij elkaar te krijgen. Het geld zal gebruikt worden voor brandstof, eventueel douane en verdere eventualiteiten. Wie er heeft meegewerkt aan deze sponsering is te zien onder het hoofdstuk "Project sponsors".


   

Door de drukte en diverse ontwikkelingen was het voor Mike niet mogelijk om 14 dagen vrijaf te nemen zoals gepland, en zal de reis samen met zijn vrouw Inge eigenlijk uitsluitend bestaan uit heen en meteen weer terug. Deze reis zal, zoals gewoonlijk, in dagboekverslag te lezen zijn ondanks dat het maar een klein projectje is.

Wij wensen u veel leesplezier toe.
Stichting HUN.
Inge & Mike van de Beek