Mannenkoor ENEAS

Relax time

Dominee Bela

Vrijdag: 2004 Project Roemenie

Vrijdag 21 mei 2004: Vanmorgen om 08:00 uur zaten wij weer aan het ontbijt bij Anita. Zij is een gezellige en zeer spontane gastvrouw die ons het hemd van het lijf vroeg m.b.t. onze reis naar Roemeni?. Het was erg rustig tijdens het ontbijt dus hadden wij daar alle tijd voor. We hebben lekker geslapen, en zijn met goed moed de reis begonnen richting huis.


Na afscheid te hebben genomen van Anita (Gastvrouw van ons Gasthouse) zijn we dus om 09:00 uur gaan rijden richting Nederland. Het verliep allemaal zeer voorspoedig, mede doordat er veel mensen een extra dagje hadden vrijgenomen na Hemelvaartsdag. Dit was dus zeker in ons voordeel want wij reden om 09:45 de grens Oostenrijk/Duitsland voorbij.

   

De reis verliep ook in Duitsland zeer voorspoedig. We hebben enkele malen gestopt om even de benen te strekken.
Net na Nurnberg (Duitsland) rond de klok van 12:40 uur, kwamen wij de bus tegen met zangcollega's die richting Roemeni? reden. Zij hopen deze avond te overnachten bij Anita in Oostenrijk om vervolgens zaterdag te arriveren in Roemeni?.
   

De mensen in Roemeni? waren al volop bezig met de voorbereidingen zoals het slachten van een varken en het maken van diverse gerechten. Wij zijn dan ook niet bang dat de leden van het zangkoor zullen omkomen van de honger.
Om 16:30 uur zijn we even gestopt in Bad Camberg om te tanken en te wisselen van zitplaats om vervolgens na nog even te hebben gestuurd om 17:15 uur de grens bij Venlo te passeren.
   

We zijn richting Zaltbommel gereden voor nog wat prive-zaken om vervolgens door te gaan naar Lelystad. Hier hebben we eerst nog even boodschappen gedaan.
Om 20:00 uur arriveerden wij daar bij Bianca & Martijn en uiteraard door onze zeer blijde lieve honden Charlie & Roxy.
   

Een heerlijk bakje koffie stond op ons te wachten en na even de wetenswaardigheden te hebben uitgewisseld hebben wij onze reis voortgezet richting huis.
Om 22:00 uur arriveerden wij voor de deur met een voldaan gevoel.
   

Alles was zeer snel maar ook veilig verlopen hetgeen ons een dankbaar gevoel geeft. Wij hebben in 4 dagen ongeveer 3800km gereden.
Een ieder willen wij daarom heel hartelijk danken voor hun inzet op welke wijze dan ook. Wederom is het toverwoord in deze SAMEN.
   

Samen hebben wij dit kunnen realiseren. Zolang het kan en mag hopen wij hiermee door te gaan. Mocht het zo zijn dat ook uw hulp is gewenst, laat ons dan niet in de kou staan.
Ook Remco Angioni (www.angioni.nl) willen wij hartelijk danken voor zijn bijdrage aan stichting hun om deze website Up to date te houden.
Onze dank gaat uit naar een ieder.
Dit was een klein project(je), maar geeft ondanks dat een tevreden gevoel.


Met vriendelijke groet
Stichting HUN.
Inge & Mike van de Beek