Mannenkoor ENEAS

Relax time

Dominee Bela

Maandag: 2004 Project Roemenie

maandag 17 mei 2004: Vanmorgen als eerste naar Breure gereden in Swifterband om aldaar de beloofde 100 liter diesel te tanken. Helaas bleek Arie Breure in Hongarije te zitten en wisten de werknemers nergens van. Henk van Veen kwam met de oplossing en de auto is afgetankt voor de reis.


Vervolgens om 11:30 begonnen met het laden van de keuken die naar Roemenie gebracht zal worden.
Deze keuken wordt gratis ter beschikking gesteld aan een dominee aldaar, die daar weer zijn parochieleden van goed gekookt voedsel kan voorzien.
Het was nogal passen en meten om zoveel mogelijk in de 2 laadruimtes van de bus te krijgen. Wat er niet in past, gaat met de touringbus mee die eind deze week naar Roemeni? hoopt te vertrekken met de leden van Urkerzangkoor ENEAS, die een uitvoering zullen brengen in Roemeni?.

   

Het viel gelukkig mee, want er blijven maar twee kasten achter die niet met onze bus mee kon.

   

Vervolgens de banden op spanning gebracht, olie en koelvloeistof nagekeken, de rest van de spullen gepakt, en de auto klaar gezet voor de reis. Inge test nog even een stoel die meegaat voor onderweg.

   

Als dagsluiter deze pagina nog even bijgewerkt en naar Remco toegezonden die dit weer op het internet zal plaatsen ter lering en vermaak.

   

Wij hopen u/jullie morgen vanuit Oostenrijk de gereden route mee te delen en de verdere wetenswaardigheden

   

Bedankt voor alle hulp en belangstelling zover en naar wij hopen tot de volgende berichtgevingen.

Met vriendelijke groet,
Stichting HUN.
Inge & Mike van de Beek