Mannenkoor ENEAS

Relax time

Dominee Bela

Dinsdag: 2004 Project Roemenie

Dinsdag 18 mei 2004: Vanmorgen vroeg om 2:30 uur opgestaan en om 03:00 gaan rijden conform planning. Het was wel erg vroeg, maar hebben daardoor erg goed kunnen opschieten. De eerste shift heeft Inge voor haar rekening genomen, en zij heeft van Creil tot aan Oberhausen (Duitsland) gereden..


Nadat Oberhausen achter ons was gelaten hebben we eerst even een stop gemaakt voor koffie en een broodje. Daarna heeft Mike het stuur overgenomen en heeft de volgende twee en een half uur gereden.

   

Doordat wij vroeg vertrokken waren liepen wij de file bij Köln en Frankfurt mooi mis.
We hadden koffie en broodjes bij ons, en we waren dus in de gelegenheid om ook onder het rijden het een en ander te nuttigen.

   

Bij Rastplatz "JURA" (aan de 3 in Duitsland) hebben we een 2e stop gemaakt alwaar wij eigen koffie/thee hebben gezet, want wat wij hadden meegenomen van thuis was inmiddels genuttigd. Tijdens deze bezigheid hebben wij genoten van het weer. Na ongeveer een uurtje hebben we eerst even afgetankt, een eurovignet gekocht, alwaar we de reis vervolgde richting Oostenrijk.

   

Het verliep allemaal erg vlot, en we waren om 13:00 uur op bestemming in stad HAAG in Oostenrijk. Dit adres was geregeld via Lub Loosman en Henk van Veen. Het bleek een zeer goed verzorgd GASTHAUS te zijn, alwaar gatvrouw Anita ons allerhartelijkst verwelkomde. Na even wat te hebben gedronken en wat gegevens te hebben uitgewisseld, hebben we onze benodigde spullen in de kamer gelegd en zijn ons gaan vermaken in de dierentuin welke aan de overkant van ons verblijf is gevestigd.

   

Terug gekomen zijn we lekker gaan eten, vervolgens douchen en gaan slapen omdat we morgen weer vroeg op pad willen.

Via Wenen willen wij dan naar Nikelsdorf rijden, de grens van Oostenrijk/Hongarije over en via Budapest naar de grens van Hongarije/Roemenië.Het verblijf waar wij hebben geslapen en naar grote tevredenheid hebben gegeten heet:
Gasthaus beim Tierpark Pfaffeneder
Gastvrouw: Anita Pfaffeneder
Adres: Salaberg 6
Stadt HAAG
Telf: 0049-743442204
Oostenrijk
Een absolute aanrader als u toevallig in de buurt bent.

Voor vandaag zijn we dik tevreden en dankbaar dat alles zo snel en naar wens heeft mogen verlopen.
Met vriendelijke groet
Stichting HUN.
Inge & Mike van de Beek